23948sdkhjf

Globalt samarbejde skal fremme elbiler

Bilgiganten BMW har indgået et globalt samarbejde med Schneider Electric, som leverer opladning til koncernens nye serie af elbiler.
BMW og Schneider Electric har indgået et samarbejde, så bilkoncernens nye elbiler i BMW i-serien bliver leveret med ladestanderen EVlink fra Schneider Electric.

- BMW i repræsenterer en ny type elektrisk mobilitet, som starter med lanceringen af bybilen BMW i3. Her er et omfattende program af løsninger til opladning nødvendigt for at give vores kunder en god oplevelse. Derfor spiller samarbejdet med Schneider Electric naturligvis en stor rolle, siger Paul Bako, nordisk chef for BMW i.

Skal være driftsikkert og nemt
Det nye samarbejde er ifølge Schneider Electric et vigtigt skridt på vejen mod udbredelsen af elbiler. Her er succes tæt forbundet med, at der ikke bliver gået på kompromis med forbrugernes komfort i dagligdagen, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

- Hvis elbiler skal blive en succes, kræver det driftssikre, nemme og funktionelle løsninger, så opladning bliver en naturlig del af hverdagen. Derfor er samarbejdet vigtigt, da vejen frem for større udbredelse blandt andet ligger i udnyttelsen af synergier mellem store selskaber. Det sikrer løsninger, som kan være med til at skabe en bedre oplevelse og større helhed for den enkelte forbruger. Samarbejdet sender et vigtigt signal om, at vi tager elbiler alvorligt, og at vi er klar til at levere en fuld løsning til oplading, når efterspørgslen på elbiler vokser, siger Peter Oppelstrup, der er segmentchef for Renewable i Schneider Electric Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078