23948sdkhjf

Vestas’ supermølle får foreløbig certificering

Udviklingen af Vestas’ V164-8.0 MW-vindmølle er nået et vigtigt skridt videre mod kommercielt salg med en foreløbig typecertificering fra Det Norske Veritas.
MHI Vestas Offshore Wind har fået en såkaldt B-certificering til V164-8.0 MW-møllen. Certifikatet bekræfter, at møllen lever op til standarder for design, test og produktion og giver grønt lys til at starte det kommercielle salg.

- Certificeringen af V164-8.0 MW fra DNV GL understreger, at udviklingen af vindmøllen skrider fremad som planlagt og demonstrerer overensstemmelse med industriens førende standarder for design, kvalitet, produktion og test – en høj prioritet for vores kunder, siger chief technology officer hos MHI Vestas Offshore Wind, Torben Hvid Larsen.

Den midlertidige B-typecertificering er en del af standard-udviklingen af vindmøller. Det gives for en begrænset periode, hvor producenten har mulighed for at tilrette nogle mindre forhold, som kræves for at få A-typecertificeringen.

- Vi er sikre på, at de mindre forhold til være tilrettet og dokumenteret i henhold til vores plan for første kvartal 2015, siger Torben Hvid Larsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219