23948sdkhjf

Fakta om udbudet

EU-nr
Offentliggjort
29.04.2024
Udbudstype
Andre

Udbyder

Gladsaxe Kommune

Kørsel af fejeaffald og affald fra rendestensbrønde til behandlingsanlæg samt almindelig vognmandskørsel og entreprenørkørsel i forbindelse med anlæg og drift af veje, stier og grønne opgaver


Gladsaxe Kommune

255002-2024 - Konkurrencevilkår
Danmark – Virksomhed i forbindelse med rydning og hygiejne i by- og landområder og lignende tjenester – Kørsel af fejeaffald og affald fra rendestensbrønde til behandlingsanlæg samt almindelig vognmandskørsel og entreprenørkørsel i forbindelse med anlæg og drift af veje, stier og grønne opgaver
OJ S 84/2024 29/04/2024
Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Tjenesteydelser
1. Køber
1.1.
Køber
Officielt navn : Gladsaxe Kommune
Køberens retlige status : Lokal myndighed
Den ordregivende myndigheds aktiviteter : Generelle offentlige tjenesteydelser
2. Procedure
2.1.
Procedure
Titel : Kørsel af fejeaffald og affald fra rendestensbrønde til behandlingsanlæg samt almindelig vognmandskørsel og entreprenørkørsel i forbindelse med anlæg og drift af veje, stier og grønne opgaver
Beskrivelse : Den almindelige kørsel omfatter, men er ikke begrænset til transport og udlægning af muld og jord, læsning og bortkørsel af grenaffald, kørsel og aflæsning/udlægning af bundsand og grus i forbindelse med mindre anlægsopgaver på fortove samt ved udskiftning af kantsten, læsning og bortkørsel af jord, bundsikringsmaterialer, grus, opbrudt asfalt, fliser og kantsten m.m.
Identifikator for proceduren : d4922411-5e22-4002-aa8b-9b682bf8e298
Intern identifikator : Gladsaxe vognmandskørsel
Type af procedure : Begrænset
2.1.1.
Formål
Kontraktens art : Tjenesteydelser
Primær klassificering   ( cpv ): 90600000   Virksomhed i forbindelse med rydning og hygiejne i by- og landområder og lignende tjenester
Yderligere klassificering   ( cpv ): 90610000   Gaderengøring og -fejning, 90640000   Rensning og tømning af nedløbsbrønde
2.1.2.
Udførelsessted
Postadresse : Gladsaxe Kommune    
By : Søborg
Postnummer : 2860
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Københavns omegn   ( DK012 )
Land : Danmark
2.1.3.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms : 10 000 000,00   DKK
2.1.4.
Generelle oplysninger
Yderligere oplysninger : Ansøger må ikke være omfattet af de obligatoriske udelukkelsesgrunde i Udbudslovens § 134 a. En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret i et land, der er optaget på EU-listen over ikkesamarbejdsvillige skattejurisdiktioner og ikke har tiltrådt WTO’s Government Procurement Agreement eller øvrige handelsaftaler, der forpligter Danmark til at åbne markedet for offentlige kontrakter for tilbudsgivere etableret i det pågældende land. Ansøger må ikke have tilknytning til russiske statsborgere eller fysiske eller juridiske personer, enheder eller organer, der er etableret i Rusland, jf. EU-forordning ”om restriktive foranstaltninger i henhold til Ruslands handlinger, der destabiliserer situationen i Ukraine” (Forordning nr. 833/2014 af 31. juli 2014 som ændret af Rådets forordning (EU) nr. 2022/576 af 08. april 2022).
Retsgrundlag :
Direktiv 2014/24/EU
2.1.5.
Udbudsvilkår
Vilkår for indgivelse :
Tilbudsgiveren skal indgive tilbud for alle delkontrakter
2.1.6.
Grunde til udelukkelse :
Erhvervsvirksomheden er indstillet En ansøger eller en tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse, hvis dennes erhvervsvirksomhed er blevet indstillet. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Aktiver, der administreres af en kurator En ansøger eller en tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse, hvis dennes aktiver administreres af en kurator eller af retten. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Betaling af skatter og afgifter Ordregiveren skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver, der har ubetalt forfalden gæld til offentlige myndigheder vedrørende skatter eller afgifter i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Betaling af socialsikringsbidrag Ordregiveren skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver, der har ubetalt forfalden gæld til offentlige myndigheder vedrørende bidrag til sociale sikringsordninger i henhold til dansk lovgivning eller lovgivningen i det land, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Børnearbejde og andre former for menneskehandel En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for overtrædelse af straffelovens § 262 a eller, for så vidt angår en dom fra et andet land angående børnearbejde og andre former for menneskehandel som defineret i artikel 2 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2011/36/EU af 5. april 2011 om forebyggelse og bekæmpelse af menneskehandel og beskyttelse af ofrene herfor, og om erstatning af Rådets rammeafgørelse 2002/629/RIA (EU-Tidende 2011, nr. L 101, side 1). Ordregiveren skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver, når en person, der er dømt ved endelig dom eller vedtaget bødeforlæg for de handlinger, som er nævnt ovenfor, er medlem af ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Ordregiveren skal ligeledes udelukke en ansøger eller tilbudsgiver, hvis den dømte person har beføjelse til at repræsentere, kontrollere eller træffe beslutninger i ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Deltagelse i en kriminel organisation En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for handlinger begået som led i en kriminel organisation som defineret i artikel 2 i Rådets rammeafgørelse 2008/841/RIA af 24. oktober 2008 (EU-Tidende 2008, nr. L 300, side 42) Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
En situation, der svarer til konkurs i henhold til national ret En ansøger eller en tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er erklæret konkurs eller denne befinder sig i en lignende situation i henhold til en tilsvarende procedure, der er fastsat i national lovgivning, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er hjemhørende. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Har afgivet urigtige oplysninger eller tilbageholdt oplysninger, som ikke var i stand til at fremlægge de krævede dokumenter og indhentet fortrolige oplysninger i forbindelse med denne procedure En ordregiver skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, når ordregiveren kan påvise, at a) Denne har afgivet groft urigtige oplysninger ved meddelelsen af de oplysninger, der kræves til verifikation af, at der ikke er grundlag for udelukkelse, eller af at udvælgelseskriterierne er opfyldt, b) Denne har tilbageholdt sådanne oplysninger, c) Denne har været ude af stand til straks at fremsende den supplerende dokumentation, som en ordregivende myndighed eller en ordregivende enhed anmoder om, og d) Denne har uretmæssigt påvirket den ordregivende myndigheds eller den ordregivende enheds beslutningsproces, indhentet fortrolige oplysninger, der kan give denne uretmæssige fordele i forbindelse med udbudsproceduren, eller uagtsomt givet vildledende oplysninger, der kan have væsentlig indflydelse på beslutninger vedrørende udelukkelse, udvælgelse eller tildeling.
Hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for hvidvaskning af penge eller finansiering af terrorisme som defineret i artikel 1 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv 2005/60/EF af 26. oktober 2005 om forebyggende foranstaltninger mod anvendelse af det finansielle system til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme (EU-Tidende 2005, nr. L 309, side 15). Ordregiveren skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver, når en person, der er dømt ved endelig dom eller vedtaget bødeforlæg for de handlinger, som er nævnt ovenfor, er medlem af ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Ordregiveren skal ligeledes udelukke en ansøger eller tilbudsgiver, hvis den dømte person har beføjelse til at repræsentere, kontrollere eller træffe beslutninger i ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Insolvens En ansøger eller en tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er under insolvens- eller likvidationsbehandling. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Konkurs En ansøger eller en tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er erklæret konkurs. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Korruption En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for bestikkelse som defineret i artikel 3 i konventionen om bekæmpelse af bestikkelse, som involverer tjenestemænd ved De Europæiske Fællesskaber eller i Den Europæiske Unions medlemsstater, og artikel 2, stk. 1, i Rådets rammeafgørelse 2003/568/RIA af 22. juli 2003 om bekæmpelse af bestikkelse i den private sektor (EU-Tidende 2003, nr. L 192, side 54) og bestikkelse som defineret i den nationale ret i ansøgerens eller tilbudsgiverens medlemsstat eller hjemland eller i det land, hvor ansøgeren eller tilbudsgiveren er etableret. Ordregiveren skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver, når en person, der er dømt ved endelig dom eller vedtaget bødeforlæg for de handlinger, som er nævnt ovenfor, er medlem af ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Ordregiveren skal ligeledes udelukke en ansøger eller tilbudsgiver, hvis den dømte person har beføjelse til at repræsentere, kontrollere eller træffe beslutninger i ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Skyldig i alvorlige forsømmelser i forbindelse med udøvelsen af erhvervet En ansøger eller en tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren i forbindelse med udøvelsen af sit erhverv har begået alvorlige forsømmelser, der sår tvivl om ansøgerens eller tilbudsgiverens integritet.
Svig En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for svig som omhandlet i artikel 1 i konventionen om beskyttelse af De Europæiske Fællesskabers finansielle interesser. Ordregiveren skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver, når en person, der er dømt ved endelig dom eller vedtaget bødeforlæg for de handlinger, som er nævnt ovenfor, er medlem af ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Ordregiveren skal ligeledes udelukke en ansøger eller tilbudsgiver, hvis den dømte person har beføjelse til at repræsentere, kontrollere eller træffe beslutninger i ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet En ordregiver skal udelukke en ansøger eller tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren ved endelig dom er dømt eller har vedtaget bødeforlæg for terrorhandlinger eller strafbare handlinger med forbindelse til terroraktivitet som defineret i henholdsvis artikel 1, 3 og 4 i Rådets rammeafgørelse 2002/475/RIA af 13. juni 2002 om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2002, nr. L 164, side 3) som ændret ved Rådets rammeafgørelse 2008/919/RIA af 28. november 2008 om ændring af rammeafgørelse 2002/475/RIA om bekæmpelse af terrorisme (EU-Tidende 2008, nr. L 330, side 21). Ordregiveren skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver, når en person, der er dømt ved endelig dom eller vedtaget bødeforlæg for de handlinger, som er nævnt ovenfor, er medlem af ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Ordregiveren skal ligeledes udelukke en ansøger eller tilbudsgiver, hvis den dømte person har beføjelse til at repræsentere, kontrollere eller træffe beslutninger i ansøgerens eller tilbudsgiverens bestyrelse, direktion eller tilsynsråd. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Tvangsakkord uden for konkurs En ansøger eller en tilbudsgiver vil blive udelukket fra deltagelse, hvis ansøgeren eller tilbudsgiveren er under tvangsakkord. Dokumentation for at danske ansøgere/tilbudsgivere ikke er omfattet af denne udelukkelsesgrund kan ske ved fremlæggelse af Serviceattest udstedt af Erhvervsstyrelsen. Udenlandske ansøgere/tilbudsgivere skal fremlægge tilsvarende dokumentation.
Interessekonflikt som følge af deltagelse i udbudsproceduren En ordregiver skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, når ordregiveren kan påvise, at en interessekonflikt, jf. Udbudslovens § 24, nr. 18, i forhold til det pågældende udbud ikke kan afhjælpes effektivt med mindre indgribende foranstaltninger.
Aftaler med andre økonomiske aktører med henblik på konkurrencefordrejning En ordregiver skal udelukke en ansøger eller en tilbudsgiver fra deltagelse i en udbudsprocedure, når ordregiveren kan påvise, at en konkurrencefordrejning som omhandlet i Udbudslovens § 39 som følge af den forudgående inddragelse af de økonomiske aktører i forberedelsen af udbudsproceduren i forhold til det pågældende udbud ikke kan afhjælpes med mindre indgribende foranstaltninger.
5. Delkontrakt
5.1.
Delkontrakt : LOT-0000
Titel : Gladsaxe vognmandskørsel
Beskrivelse : Kørsel af fejeaffald og affald fra rendestensbrønde til behandlingsanlæg samt almindelig vognmandskørsel og entreprenørkørsel i forbindelse med anlæg og drift af veje, stier og grønne opgaver. Den almindelige kørsel omfatter, men er ikke begrænset til transport og udlægning af muld og jord, læsning og bortkørsel af grenaffald, kørsel og aflæsning/udlægning af bundsand og grus i forbindelse med mindre anlægsopgaver på fortove samt ved udskiftning af kantsten, læsning og bortkørsel af jord, bundsikringsmaterialer, grus, opbrudt asfalt, fliser og kantsten m.m.
Intern identifikator : Gladsaxe vognmandskørsel
5.1.1.
Formål
Kontraktens art : Tjenesteydelser
Primær klassificering   ( cpv ): 90600000   Virksomhed i forbindelse med rydning og hygiejne i by- og landområder og lignende tjenester
Mængde : 1  
Valgmuligheder :
Beskrivelse af mulighederne : Forlængelse af kontraktens løbetid med op til 4 år
5.1.2.
Udførelsessted
Postadresse : Gladsaxe Kommune    
By : Søborg
Postnummer : 2860
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Københavns omegn   ( DK012 )
Land : Danmark
5.1.3.
Anslået varighed
Startdato : 01/08/2024
Varigheds slutdato : 31/07/2026
5.1.5.
Værdi
Anslået værdi eksklusiv moms : 10 000 000,00   DKK
5.1.6.
Generelle oplysninger
Reserveret deltagelse : Deltagelse uden forbehold.
Navnene på og de faglige kvalifikationer for det personale, der skal udføre kontrakten, skal angives : Ikke påkrævet
Indkøbsprojekt, der ikke finansieres med EU-midler
Udbuddet er omfattet af aftalen om offentlige udbud (GPA)
Dette udbud er også egnet for små og mellemstore virksomheder (SMV'er)
5.1.9.
Udvælgelseskriterier
Kriterium :
Type : Teknisk og faglig formåen
Navn : Referencer
Beskrivelse : Tilbudsgiver skal godtgøre at have den tekniske kapacitet til at udføre opgaven ved at fremlægge referencer fra gennemførte sammenlignelige opgaver de seneste 3 år. Der skal således kunne dokumenteres udført minimum en tilsvarende eller sammenlignelig opgave indenfor de seneste 3 år. Opgavens art, kontraktsum, kontraktperiode og kundens navn/kontakt bedes oplyst for hver enkelt reference.
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt
Kriterierne vil blive anvendt til at udvælge de ansøgere, som skal opfordres til at deltage i anden fase af proceduren

Kriterium :
Type : Økonomisk og finansiel formåen
Navn : Samlet omsætning som gennemsnit af de seneste 3 regnskabsår
Beskrivelse : Tilbudsgiver skal have haft en omsætning på minimum 5.000.000 DKK som gennemsnit af de seneste 3 regnskabsår.
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt

Kriterium :
Type : Økonomisk og finansiel formåen
Navn : Egenkapital
Beskrivelse : Tilbudsgiver skal have en egenkapital ved afslutning af seneste årsregnskabsperiode på minimum 500.000 DKK
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt

Kriterium :
Type : Økonomisk og finansiel formåen
Navn : Soliditetsgrad
Beskrivelse : Tilbudsgiver skal have en soliditetsgrad (=100%*egenkapital/balancesum) ved afslutning af seneste årsregnskabsperiode på minimum 10%.
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt

Kriterium :
Type : Teknisk og faglig formåen
Navn : Udrustning
Beskrivelse : Tilbudsgiver skal have rådighed over minimum 4 lastbiler af typer som de i udbuddet omhandlede.
Anvendelse af dette kriterium : Anvendt
5.1.10.
Tildelingskriterier
Kriterium :
Type : Pris
Beskrivelse : Laveste evalueringssum i tilbudslistens sumfelt
Vægtning (procentdel, præcis) : 100
5.1.11.
Udbudsdokumenter
Sprog, som udbudsdokumenterne er officielt tilgængelige på : dansk
5.1.12.
Udbudsvilkår
Vilkår for proceduren :
Den påtænkte dato for afsendelse af opfordringerne til at indgive tilbud : 31/05/2024
Vilkår for indgivelse :
Elektronisk indgivelse : Tilladt
Sprog, som tilbud og ansøgninger om deltagelse kan indgives på : dansk
Elektronisk katalog : Ikke tilladt
Alternative tilbud : Ikke tilladt
Beskrivelse af den finansielle garanti : Der skal stilles en anfordringsgaranti for et beløb svarende til 10% af den stipulerede kontraktsum for det første år af kontraktperioden
Frist for modtagelse af anmodninger om deltagelse : 28/05/2024   13:00:00 (UTC+2)
Frist, inden for hvilken tilbuddet skal være gyldigt : 2   Måneder
Betingelser for kontrakten :
Vilkår relateret til kontraktens udførelse : Kontrakten indeholder arbejdsklausuler, jf. udbudsmaterialet (SB, §4, stk. 6)
Der kræves en fortrolighedsaftale : nej
Elektronisk fakturering : Påkrævet
Der vil blive anvendt elektronisk bestilling : nej
Der vil blive anvendt elektronisk betaling : ja
Oplysninger om undersøgelsesfrister : Frister for og procedurer for klager fremgår af "Bekendtgørelse af lov om Klagenævnet for udbud", LBK nr. 593 af 2. juni 2016, med senere ændringer. Klager over afslag på prækvalifikation skal indgives til Klagenævnet for Udbud inden 20 kalenderdage regnet fra dagen efter den dag, hvor ordregiver har afsendt underretning om beslutningen til de berørte ansøgere. Klager, som ikke vedrører afslag på prækvalifikation, skal indgives til Klagenævnet for Udbud inden 45 kalenderdage efter, at ordregiver har offentliggjort en bekendtgørelse i Den Europæiske Unions Tidende om, at ordregiver har indgået en kontrakt. Fristen regnes fra dagen efter den dag, hvor bekendtgørelsen er blevet offentliggjort. Senest samtidig med at en klage indgives til Klagenævnet for Udbud, skal klageren skriftligt underrette ordregiveren om, at klage indgives til Klagenævnet for Udbud, og om, hvorvidt klagen er indgivet i standstill-perioden. I tilfælde, hvor klagen ikke er indgivet i standstill-perioden, skal klageren tillige angive, hvorvidt der begæres opsættende virkning af klagen.
5.1.15.
Teknikker
Rammeaftale : Ingen rammeaftale
Oplysninger om det dynamiske indkøbssystem : Intet dynamisk indkøbssystem
5.1.16.
Yderligere oplysninger, mægling og gennemgang
Organisation med ansvar for klager : Klagenævnet for Udbud
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
8. Organisationer
8.1.
ORG-0003
Officielt navn : Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Registreringsnummer : 10294819
Postadresse : Carl Jacobsens Vej 35    
By : Valby
Postnummer : 2500
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Byen København   ( DK011 )
Land : Danmark
E-mail : kfst@kfst.dk
Telefon : +45 41715000
Internetadresse : http://www.kfst.dk/
Denne organisations roller
Organisation, der leverer yderligere oplysninger om klageprocedurerne
8.1.
ORG-0004
Officielt navn : Klagenævnet for Udbud
Registreringsnummer : 37795526
Postadresse : Nævnenes Hus, Toldboden 2    
By : Viborg
Postnummer : 8800
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Vestjylland   ( DK041 )
Land : Danmark
Telefon : +45 72405708
Denne organisations roller
Organisation med ansvar for klager
8.1.
ORG-0005
Officielt navn : Gladsaxe Kommune
Registreringsnummer : 62761113
Postadresse : Rådhus Alle 7    
By : Søborg
Postnummer : 2860
Landespecifik underafdeling (NUTS) : Københavns omegn   ( DK012 )
Land : Danmark
Telefon : 39 57 66 63
Internetadresse : https://gladsaxe.dk/
Denne organisations roller
Køber
11. Oplysninger om bekendtgørelsen
11.1.
Oplysninger om bekendtgørelsen
Identifikator for bekendtgørelsen : 20a6bbc7-b172-45fd-85e9-1b40bd767dbe   - 01
Formulartype : Konkurrencevilkår
Bekendtgørelsestype : Udbuds- eller koncessionsbekendtgørelse – standardordningen
Afsendelsesdato for bekendtgørelsen : 26/04/2024   10:44:03 (UTC)
Sprog, som denne bekendtgørelse er officielt tilgængelig på : dansk
11.2.
Oplysninger om offentliggørelsen
Bekendtgørelsesnummer : 255002-2024
EUT-S-nummer : 84/2024
Offentliggørelsesdato : 29/04/2024

Send til en kollega

0.063