Nyt ansigt ved Process Engineering A/S
Vi byder stort velkommen til Peter Koldsgaard Rasmussen som en del af vores Pharma team i afdelingen i København. Peter er Mejeriingeniør og vil styrke vores kompetencer i procesdesign, optimering, validering og projektstyring.
Peter er uddannet Mejeriingeniør og har en Bachelor i Food Science and Technology samt en Master i Dairy Science and Technology fra Københavns Universitet. Under sin uddannelse har Peter været i praktik hos Holstebro Flødeost og Arla Aylesbury (UK), hvorfra han har erfaring med procesbeskrivelse og optimering, samt UF- og MF-filtrering. Peters nøglekompetencer dækker over elektrodialyse, membranfiltrering, spraytørring og fermentering.
Speciale i:
- Projektarbejde i relation til procesindustrien
- Procesudstyr der anvendes i mejeri-, fødevare- og ingrediensindustrien
- Procesoptimering (Lean, Six Sigma og DoE)
- Procesdesign
- Fødevaresikkerhed
Øvrige kvalifikationer:
Peter Koldsgaard Rasmussen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for procesdesign, optimering og validering samt projektstyring.
Vi byder Peter velkommen til One Team.