23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye OSP-P cylindre fra HOERBIGER-ORIGA

Pneumatiske lineære cylindre til tunge belastninger. Giver sikker og præcis positionering ved automatisk håndtering af emner.

På grund af en meget stiv og robust HD heavy-duty konstruktion er den pneumatiske lineære cylinder uden stempelstang OSP-P fra HOERBIGER ORIGA i stand til at klare torsionskræfter op til 1400 Nm og belastninger op til 1,8 metriske ton. Dette gør konstruktionerne mere enkle specielt med fremspringende gribere. Derudover kan de pneumatiske cylindre uden de store omkostninger imødekomme krav om høj præcision og absorption af torsionskræfter, som vist i foto eksemplet med et automatisk emnehåndteringssystem.

Den pneumatisk lineære cylinder OSP-P fra ORIGA System Plus kan udstyres med en HD heavy-duty styring. HD-modellen skiller sig ud ved at have en styring med fireradet recirkulerende kugleleje designet til tunge belastninger og præcision. Styreskinner i glatslebet hærdet stål sikrer præcision i alle retninger selv under meget store belastninger. På denne måde kan de lineære pneumatiske cylindre fra ORIGA også bruges ved meget store torsionskræfter på op til 1400 Nm og belastninger op til 1,8 t uden yderligere styring. Dette reducerer arbejdet for designerne og i særdeleshed omkostningerne for brugeren, da montering af yderligere separate styringer ikke er nødvendig.

Patronerne på styringen med det recirkulerende kugleleje er yderligere beskyttet af indbyggede viskere, hvilket gør at de pneumatiske cylindre uden stempelstang uden problemer kan bruges i barske industrimiljøer. De standarddesignede pneumatiske cylindre er fremstillet med variable slaglængder på op til 3700 mm til maksimale hastigheder op til 5 m/s.

Ved hjælp af stop, som kan udskiftes, kan de variable endepositioner placeres i hele længden. Stoppene, som er monteret i tværgående riller, har støddæmpere, som nænsomt absorberer den kinetiske energi fra last i bevægelse. På denne måde sikrer de præcise, reproducerbare endepositioner maksimal sikkerhed under processen og positionsnøjagtighed.

For yderligere information kontakt HOERBIGER-ORIGA's danske forhandler HYTOR A/S på tlf. 76 14 19 00 eller klik ind på www.hytor.dk

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717

Send til en kollega

0.032