23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alt om vakuum-teknologien i et nyt katalog

Ved at kontakte Granzow kan få tilsendt Oerlikon Leybold Vacuum's nye 960 siders katalog om den nyeste vakuum-teknologi

KATALOG. Netop nu er det store Oerlikon Leybold Vacuum katalog udkommet med alt, hvad brugere og andre med faglig interesse for vakuumteknologi kan ønske af viden om emnet.
Kataloget indeholder alt om Oerlikon Leybold Vacuum's produkt linie, herunder Lamel-, membran-, kolbe-, tørløbende vakuumpumper, roots vakuum pumper, pumpesystemer, turbo molekular-pumper, olie diffusionspumper, kryopumper, vakuum fittings og ventiler.
Det er det rådgivende ingeniørfirma Granzow A/S, som kan formidle kataloget til interessede i Danmark. I det 960 sider store katalog kan man også få information om måleudstyr til vakuum læksøgnings intrumenter, turbo blæsere og høj og ultrahøj-vakuum systemer.

Papirudgave eller CD-rom
Brugervenlige tegninger og kapacitets-kurver er udspecificerede, og de tekniske specifikationer og bestillingsnumre er oplistet for hvert produkt.
Deusden vil læseren kunne finde en rivideret og udvidet version af den populære "Fundamentals of Vacuum Technology", som på en let og forståelig måde forklarer alle aspekter indenfor vakuumteknologien.

www.granzow.dk

Bestilling her

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Send til en kollega

0.032