23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker brænderstyring med diagnose vha. PNOZmulti sikkerhedsstyringen

Med det konfigurérbare styringssystem PNOZmulti (PNOZ m3p og PNOZ mo5p) får man en sikkerhedsteknisk løsning der kan overvåge og styre brændere sikkert.

En brænder er en teknisk anordning til at frembringe varme ved forbrænde egnede brændstoffer. Ved tilføring af brændstoffer til en brænder skal definerede parametre overholdes. Brændstoftilførslen skal afbrydes sikkert, hvis et sikkerhedskriterium (f.eks. vandmangel) opstår på kedelanlægget.

Den sikre antænding af brændstoffet og overvågningen af en brænder under drift er sikkerhedsrelevante kriterier, der skal forhindre en eksplosion med alvorlige skader. Derfor skal der integreres sikkerhedskomponenter der sikkert kan afbryde brændstoftilførslen til brænderen. Med det konfigurérbare styringssystem PNOZ m3p og PNOZ mo5p har man en sikkerhedsteknisk løsning ved hånden der opfylder disse krav.

Dine fordele:
* Stor tidsbesparelse ved planlægningen og udviklingen, da selv komplekse sikkerhedsapplikationer kan implementeres enkelt og hurtigt – din sikkerhedsløsninger kommer fra et sted
* Hurtig idriftsættelse pga. reduceret ledningsførsel
* Potentiale for op til 40% tidsbesparelse i alle udviklingsfaser pga. et frit konfigurérbart, grafisk softwareværktøj (PNOZmulti Configurator)
* Godkendte softwareblokke til overvågning og styring af brændersystemer
* Godkendt iht. Standarderne EN 298, EN 230 og EN 50156


Hent et produktblad på de nye PNOZmulti komponenter:

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.031