23948sdkhjf
Del siden
Annonce

2. generations XP2i digitalt testmanometer

Det nye Crystal XP2i testmanometer er designet specielt til brug på offshore-platforme, om bord på skibe, i laboratorier og i andre særligt udfordrende miljøer, hvor fugtindtrængen og korrosion er nøglefaktorer.

Anvendelsesområder for XP2i
• Permanent udendørs installation
• Ekstern kalibrering
• Erstatning for chart recorder
• Pressure safety valve (PSV) test
• Lækagetest
• Statisk trykprøvning på rørledninger
• Wellhead overvågning

XP2i er udstyret med et nikkel-belagt aluminiumkabinet, der er forseglet til IP 67 (vandtæt til 1 meter i op til 30 minutter), hvilket har forbedret korrosionsbestandigheden betydeligt.

Føleren er udført i svejset rustfrit stål og har bedre stabilitet og ydeevne end ældre designs. Den kan bruges med alle væsketyper og gasser, der er kompatible med 316 rustfrit stål. Føleren kan også leveres oxygen renset.

En særlig udfordring på offshore installationer er læsbarheden af displayet. Dette problem er også løst. LCD-skærmen er 10% større og baggrundslyset er fordoblet uden samtidig at øge strømforbruget. 2. generations XP2i kan stadig køre 1.500 timer på kun 3 AA batterier.

Testmanometret er designet til at blive tabt! LCD skærmen er beskyttet af en hård polycarbonat linse og det interne kredsløb er stødsikret. Nøjagtigheden påvirkes ikke, selvom manometret tabes eller udsættes for vibrationer.

Alle XP2i digitale manometre er Intrinsically Safe og leveres som standard med ATEX, IECEx og CSA sikkerhedscertifikater. XP2i er fra fabrikken kalibreret ved 5 forskellige temperaturer i området -10 gr C til +50 gr C.


For yderligere information kontakt
HYTOR A/S – Proces afdelingen, Per Strandby, tlf. 7614 1900
eller klik ind på HYTORs hjemmeside www.hytor.dk

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717

Send til en kollega

0.048