23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fugtstyring er en velbevaret hemmelighed i forbindelse med lager & logistik

Opvarmning er dominerende, når fugten skal tvinges på flugt fra lagrene. Nye økonomiske fugtstyringsystemer vinder dog mere og mere frem.

Hvis pap stablerne synker sammen, jern og stålelementer ruster eller træmøblerne svulmer op, så tyder det på at luftfugtigheden er for høj på lageret. Mange virksomheder bekæmper fugten ved at skrue op for varmen. Men det er meget dyrt, ligesom det er dyrt at bygge isolerede lagre eller at efter isolere.

Vil man fugten til livs uden at det koster en formue, så er der andre muligheder. Vi leverer alle former for fugtstyring til lagre i alle størrelser.

Med fugtstyring er det muligt både at affugte og befugte lagre, så de ting man opbevare får optimale forhold. Samtidigt er det billigere i forhold til at opvarme bygningen.

Fugtgrad efter ønske uafhængigt af om det er frost eller tøvejr på lagret, eller om luften er 30⁰ eller 0⁰ så har vi mulighed for at regulere fugten, så den relative fugtighed ligger præcist der hvor det er bedst for de opbevarede varer.

Vi har leveret fugtstyring, til lagre der håndterer alt lige fra kabler, træ, møbler, elektronik, bøger og papiremballage. Vi har leveret fugtstyring til det Kongelige Bibliotek, hvor en lav temperatur og en lav relativ fugtighed er med til at forlænge bøgernes liv.

Selv om besparelserne ligger lige til højrebenet, så har metoden været lidt af en velbevaret hemmelighed for erhvervslivet i meget lang tid.

Hvis ovenstående har jeres interesse så kontakt venligst Søren Blumow på tlf. 58 56 08 83 eller på sb@anderberg.dk

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537

Send til en kollega

0.078