23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye Sine Pumper til fødevarer

Det unikke Sine Pumpe design er ideel til overførsel af ost og ostemasse.

Om processen
Sine pumpens store porte, den konstante pumpe volumen, og skånsom overførsel af produktet fra indgangen til afgangs porte overfører ostemassen uden skader. Denne funktion giver et højere produkt udbytte og et højere fedtindhold.
Sine Pumpens design har en enkelt aksel og en enkelt unik sinusformet rotor i stedet for standard rotorer som anvendes af andre rotor pumper. Normale rotorer skabe en komprimeret masse, der skader følsomme produkter som ost og ostemasse.
Det bølgede omrids af Sine Pumpens unikke rotor, transporterer produktet nænsomt gennem pumpen, og samtidigt bibeholdes en høj produktkvalitet.

Kundens succes
Til typiske oste og valle blandinger kræves enten Sine Pumpemodel SPS-6, til MR-160, eller EC60. Disse erstatter en tilsvarende positiv fortrængningsrotor med dobbelt aksel og dobbelt rotor. Et stort mejeri i Finland oplevede en del problemer med at skulle kassere valle på grund af dårlig kvalitet. Efter installationen af Sine Pumpen, faldt den gennemsnitlige kasserede mængde fra 0,37 til 0,33, svarende til 11% nedgang. Sine Pumpen bidragede både til en højere kvalitet og var i stand til at øge kundens udbytte.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Send til en kollega

0.046