23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikring af hængende last ved hjælp af drevintegreret sikkerhed

Servoforstærkeren PMCprotego DS fra Pilz sørger her for den nødvendige sikkerhed

Kravene

Vertikale akser eller hængende last må aldrig utilsigtet kunne sænke sig ned. I mange tilfælde er det ikke tilstrækkeligt at slå energiforsyningen fra for at bringe en akse i en sikker tilstand. Ofte er lastens egenvægt nok til at få aksen til at sænke sig. Den medarbejder, der kan træde ind under den vertikale akse, skal beskyttes mod utilsigtet nedsænkning.

Løsningen

Servoforstærkeren PMCprotego DS sørger her for den nødvendige sikkerhed. Takket være dens drevintegrerede sikkerhedsfunktioner kan hængende last sikres.

Funktionen Sikker bremsetest kontrollerer bremsens funktion. Med denne test kan man finde fejl i bremseaktiveringen. Afhængigt af applikationen og kravene i fareanalysen udføres bremsetesten i hver enkelt produktionscyklus eller også kun for hver 24 timer.

Funktionen Sikker bremseaktivering muliggør sikker aktivering af bremser og forhindrer på denne måde nedstyrtning af hængende last.

Anvendelsen af sikre bremsefunktioner medfører ved hjælp af den automatiske test af bremsevirkningen, at udgifterne til vedligeholdelse af bremsen reduceres. Derudover øges produktiviteten og den tid, den pågældende maskine er til rådighed. Samtidig sørges der for medarbejdernes sikkerhed i farezonen under den hængende last.


Yderligere oplysninger om den sikre drevløsning fra Pilz.

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.047