23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Vestas tildeler Pilz fornem pris

Pilz GmbH & Co. KG modtager prisen ”Supplier of the Year Award 2010” af Vestas Control Systems, som er et produktionsselskab i Vestas Wind Systems A/S – verdens førende producent af vindmøller.

Vestas Control Systems har siden 2006 årligt afholdt et arrangement benævnt ”Vestas Global Suppliers’ Day”, der er en event, som danner en platform for vidensudvikling mellem Vestas og deres leverandører. Formålet er at imødekomme de udfordringer der er inden for vindenergi branchen, mht. kapacitet og kvalitet gennem hele Vestas’ forsyningskæde. Nogle af kriterierne for at vinde ”Supplier of the Year Award 2010” prisen er produktkvalitet, leveringssikkerhed, overholdelse af internationale sundheds-, sikkerheds- og miljøregler, såvel som fleksibilitets- og udviklingssamarbejde.

Pilz modtog prisen i kategorien Vestas Control Systems. Prisen blev overrakt af Keith Forsyth, Vice President Sourcing & Procurement. Ved overrækkelsen nævnte Keith Forsyth bl.a. nedenstående som begrundelse for at valget faldt på netop Pilz:

• Pilz har reduceret leveringstiden fra 15 til 5, som vel og mærke ikke er uger men dage
• Pilz’ prototypefabrik arbejder med en leveringstid på 1 dag
• Pilz gør sit yderste for at imødekomme Vestas’ krav, selvom de er hårde
• Vestas anerkender, at Pilz har taget imod udfordringerne og har handlet ud fra dem. Pilz har ikke bare sagt ”dette er ikke vort forretningsområde. Det er nogen andres”
• Sidst men ikke mindst behandler Pilz Vestas som en global kunde i kraft af egne datterselskaber i 24 lande verden over.
Som tillæg er Pilz en leverandør, der udfordrer os, hvilket er et af de kriterier, vi værdsætter højt. Hvis leverandører virkelig ønsker at samarbejde med os, skal de udfordre os. Vestas ønsker at blive udfordret, vi ønsker ikke leverandører, der bare nikker.

Prisen blev på Pilz’ vegne modtaget af direktør Allan Paulsen og salgschef Finn Pedersen fra Pilz Skandinavien, der har den daglige kontakt med Vestas. Pilz Skandinavien har base i Sønderborg, Danmark.

Direktør Allan Paulsen, Pilz Skandinavien, udtaler: ”Vi er stolte af at være sikkerhedsleverandør til en virksomhed som Vestas, der i den grad sætter sikkerhed højt. Det er en stor ære at modtage prisen ”Supplier of the Year 2010”.

Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.031