23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinsikkerhed: Moduludbygning med indgangs- og udgangsmoduler.

Pilz PNOZmulti - det helt rigtige til alle krav. Hvis dit anlæg vokser, vokser PNOZmulti simpelthen med.

Hvis dit anlæg vokser, vokser PNOZmulti simpelthen med. Til moduludbygning findes der udvidelsesmoduler, som du kan kombinere vilkårligt afhængigt af dine krav:

• Ind- og udgangsmoduler
• Sikre hastigheds- og stilstandsvagter
• Sikre forbindelsesmoduler
• Sikre analogmoduler

Sikker overvågning af analoge indgangssignaler

Det sikre analoge indgangsmodul PNOZ ma1p stiller to af hinanden uafhængige sikre indgange til rådighed. For hver indgang kan der med få museklik i PNOZmulti Configurator defineres op til otte grænseværdier. Indgangene egner sig til tilslutning af måletransduktorer eller følere med standardiserede 10 V-spændingssignaler og 20 mA-strømsignaler. Du har som bruger fordel af en hurtig ibrugtagning og meget lidt arbejde med ledningsføring. Med det analoge indgangsmodul er PNOZmulti især velegnet til anvendelse inden for procesteknik og tovbane-/liftbyggeri samt til brænderstyringer.

Sikre forbindelsesmoduler - Løs også komplekse opgaver i netværk

Det sikre forbindelsesmodul PNOZ ml1p muliggør enkel dataudveksling mellem flere PNOZmulti-basismoduler. Fordel: Hvis et moduls fysiske grænser er nået, kan brugerne anvende flere PNOZmulti og på denne måde også overvåge og styre mere komplekse maskiner og anlæg. Gruppefrakoblinger og idrifttagning af enkeltdele i anlæg er også mulige.

Brug PNOZ ml2p til sikker sammenkobling med decentral periferi som f.eks. PDP67 F 8DI ION

Sikker hastigheds- og stilstandsovervågning

Det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti muliggør sikker overvågning af drev for stilstand og hastighed ved klargøring og i automatisk drift til og med Performance Level (PL) e. Der kan uafhængigt af hinanden overvåges op til to akser via inkrementgivere med op til 16 frit indstillelige nominelle værdier pr. akse. De nominelle værdier indstilles helt enkelt i det grafiske konfigurationsværktøj PNOZmulti Configurator.

• PNOZ ms1p
• PNOZ ms2p / PNOZ ms2p HTL
• PNOZ ms3p
• PNOZ ms4p

Læs alt om PNOZmulti her!


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.062