23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fyr luner i en kold tid

Industrivarme A/S er landets eneste leverandør, der fokuserer på fastbrændselskedler i størrelsen fra en halv til tre MW

Industrivarme A/S lancerer en lun nyhed. Virksomheden er landets eneste leverandør af fastbrændselskedler i størrelsen ½, 1, 1½, 2, 2½ og 3 MW.
Kedlerne kan med fordel anvendes i decentrale kraftvarmeværker, små industrier, i fødevareindustrien eller, hvor der er brug for ekstra varme eller at fyre med billigere brændsel end eksempelvis gas.
Kedlen er en cylindrisk, højeffektiv tre-træks røgrørs varmtvandskedel. Den er beregnet til fyring med flis, træpiller og andre fastbrændselstyper med en fugtighedsprocent på højst 15.
Forbrændingens strålevarme udnyttes effektivt i ildkanalen, og konvektionsvarmen fra røggassen udnyttes mest muligt i de næste to røgrørssektioner. Kedlen er designet til et tryk på fire bar med en fremløbstemperatur på højst 110 grader Celsius. Anlægget er udstyret med sikkerhedsudrustning i henhold til gældende regler og lovgivning.
Desuden leveres kedlen med en styre- og forsyningstavle til styring og overvågning af anlægget, fordi automatisk styring sikrer en optimal forbrænding. Styringen kan også foregå fra pc, hvilket – via internettet – giver mulighed for fjernovervågning.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.047