23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kan sikkerhedsrelæet PNOZmulti Mini fra Pilz udvides

Nu kan anlæg i netværk og decentrale anlæg overvåges sikkert med PNOZmulti Mini.

Nu kan du få flere basisenheder til de konfigurerbare sikkerhedsrelæer PNOZmulti Mini. Du kan hurtigt og enkelt tilslutte kommunikations- og sikre forbindelsesmoduler samt kontaktudvidelser til basisenhederne. Dermed kan også anlæg i netværk og decentrale anlæg overvåges sikkert med PNOZmulti Mini.

Du kan få kommunikations- samt sikre forbindelsesmoduler til basisenhederne, der kan udvides.

Kommunikationsmodulerne er konstrueret for tilslutning til Ethernet TCP/IP og Modbus TCP og har et serielt interface. Derudover har basisenheden PNOZ mm0.2p, der kan udvides, også et indbygget Multi-Link-interface.
Basisenhederne konfigureres ganske enkelt med det gennemprøvede softwareværktøj, PNOZmulti Configurator.

Med de sikre forbindelsesmoduler bliver det muligt at udveksle data både mellem flere PNOZmulti Mini-basisenheder og mellem PNOZmulti Mini og styringssystemet PNOZmulti.
Nu er det også muligt at tilslutte sensorteknologi uden for styreskabet: Der kan tilsluttes op til fire decentrale IP67-moduler. På denne måde overvåges alle sikkerhedsfunktioner ikke kun sikkert, men også direkte ved arbejdsstedet.
De sikre forbindelsesmoduler indtil PL e er konstrueret i henhold til EN ISO 13849-1 og SIL CL 3 i henhold til IEC 62061.

PNOZmulti Mini er den nyeste udvidelse af den særdeles succesrige serie af multifunktionelle styringssystemer PNOZmulti fra firmaet Pilz. Med en bredde på kun 45 mm er det klart mindre end det 134 mm brede PNOZmulti.
PNOZmulti Mini er især udviklet til brug i enkeltstående maskiner inden for alle områder, hvor der konstrueres maskiner.


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.031