23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Boltespændingsudstyr: Spar penge på at leje fremfor eje

Mange virksomheder skal ikke bruge hydraulisk specialværktøj eller udstyr hver dag eller hver uge. For dem kan det i mange tilfælde være en bedre forretning at leje.

HYTOR er fast leverandør af hydrauliske værktøjer fra Plarad og Tentec til offshore, vindmølle-industrien, olie/gas, skibsværfter samt service- og reparationsvirksomheder, der ofte udfører montage, service og vedligehold under ekstreme forhold - og med ufravigelige krav til kvalitet og sikkerhed.

Eje eller leje...?
Mange virksomheder har kun sjældent brug for hydrauliske momentnøgler eller tensioners. For dem kan det i de fleste tilfælde være en bedre forretning at leje. Der er ingen grund til at lægge boltespændingsudstyr for mange tusinde kroner på hylden, hvis det kun skal bruges ved nedbrud eller i forbindelse med vedligeholdelse eller shut-down. Ved at leje udstyret, spares desuden alle omkostninger til vedligehold og kalibrering af værktøjer.

HYTOR tilbyder Danmarks bredeste udlejningsprogram inden for hydrauliske spændeværktøjer og strækværktøjer:

Hydraulikpumper (m/fjernbetjening):
Elektriske 220V/380V hydraulikpumper og Pneumatiske hydraulikpumper

Momentnøgler:
Fra 0 - 40.000 Nm. Større momenter efter forespørgsel. Udlejes også som kassettenøgle med indvendig firkant

Strækkeværktøj/tensioners:
Fra 0 - 2.646 kN, fra ¾" til 3” bolte. Op til 4” efter forespørgsel.

Tilbehør:
Slagtoppe, slanger, koblinger og manometre

Kontakt os, så designer vi den rigtige sammensætning af pumpe og momentnøgle eller strækkeværktøj/ tensioner for optimal løsning af den aktuelle opgave. Udlejning af udstyr tilbydes indenfor HYTOR's 24/7 service.

Efter udlejning serviceres alt udstyr af tekniske specialister på HYTOR's eget serviceværksted, ligesom det kontrolleres/kalibreres med regelmæssige intervaller.

Har I ingen medarbejdere med viden om boltespænding, skal det gå rigtig stærkt eller er der krav om dokumentation, så ring til HYTOR. Vores boltespændings-specialister kan også udstede certifikater på de udførte jobs

For yderligere information kontakt

HYTOR A/S - Hydraulisk Værktøj på tlf. 7614 1900 eller e-mail tools@hytor.dk
eller klik ind på HYTOR's hjemmeside: Udlejning af udstyr

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717

Send til en kollega

0.046