23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DSB-koncernen indgår omfattende samarbejde på kompressor service med GRANZOW.

I forbindelse med DSB-koncernens målrettede effektiviseringer de senere år, er behovet for en lands-dækkende servicepartner der kunne påtage sig nye udvidede service forpligtelser på koncernens mange kompressoranlæg opstået.

Granzow A/S med landsdækkende serviceorganisation og eget specialiseret værksted, er en af Danmarks førende udbydere af udstyr og service til trykluft, vakuum, pumper og automatikprodukter. Firmaet er kendt for sine høje kompetence, kvalitet og nyskabende løsninger, der sikrer kunderne høj driftssikkerhed og god økonomi. Firmaet har netop fejret 75 års jubilæum, og beskæftiger 40 medarbejdere via afdelinger i Glostrup & Brabrand.

”Vi ser en stor fordel i at vælge en landsdækkende servicepartner som Granzow, i stedet for som i dag at benytte forskellige partnere i forskellige regioner”, udtaler Jannik Krag Indkøbskonsulent, DSB Koncern-indkøb & Logistik. ”Vi har valgt en løsning hvor planlagt service, akutte udkald og energioptimering hånd-teres af en partner med stor fokus på den rigtige pris og ikke mindst driftssikkerhed. DSB har indgået aftale med Granzow om at der bliver foretaget en række energianalyser og forslag til opbygning af PLC styringer med henblik på at få energioptimeret, og skabt yderligere rentabel drift af koncernens mange kompres-sorer. Det er derfor naturligt for os at indlede et samarbejde med en partner, der kan være med til at bidrage til at realisere vore målsætninger om driftssikkerhed, økonomi og optimering. Granzow har et solidt netværk af service teknikere der med sin døgn-service og DSB´s skærpede krav om reaktionstid dækker hele Danmark. Jeg er overbevist om at dette samarbejde bliver til gavn for DSB”.

”Det er en stor glæde, at vi i Granzow nu også får lov til at servicere DSB-koncernens mange kompressor- anlæg” udtaler Service- & Operations Manager Henrik Rindom Jeppesen fra Granzow A/S. ”Vi er i forvejen repræsenteret i mange forskellige industrier som eksempelvis medicinal, fødevare og hospitaler der kræver 100% olie-fri trykluft, til de mere konventionelle via vores over 1.000 serviceaftaler der kan designes til den enkelte kundens behov & situation. Nu skal vi så hos DSB i deres forretningsområde, servicere et bredt re-præsentativt udsnit af forskellige kompressortyper og fabrikater, samt i tillæg tage hånd om opgaven med at få energioptimeret via energianalyser- og målinger, PLC-styringer m.v. der gerne skulle bidrage konstruk-tivt til en mere fremtidig rentabel drift af DSB-koncernes kompressorer”.

Spørgsmål til pressemeddelelsen kan rettes til:
Henrik Rindom Jeppesen Service- & Operations Manager
Granzow A/S
Ejby Industrivej 26, 2600 Ejby
Dalgårdsvej 14, 8220 Brabrand
E-mail: hrj@granzow.dk Direkte telefon: 43202634 www.granzow.dk

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519
P nummer: 1003073153

Send til en kollega

0.047