23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Crystal udnævner HYTOR til forhandler af trykmålingsudstyr med dataopsamling

Crystal Engineering Corporation, der har specialiseret sig i bærbart digitalt trykmålingsudstyr, har pr. 1. januar 2011 udnævnt HYTOR A/S til eneforhandler i Danmark.

Måleudstyret fra Crystal supplerer HYTOR's program af måleinstrumenter, så Esbjerg-virksomheden nu kan tilbyde et komplet program inden for mekanisk og digital trykmåling.

Indtil for få år siden var det nødvendigt at bruge fintfølende testmanometre eller dødvægtstestere til trykkalibrering. Det har aldrig været praktisk eller 100% pålideligt, når kalibreringen foretages udenfor værkstedets eller laboratoriets beskyttede atmosfære.

Crystal Engineering's forretningsidé er at kombinere to nye teknologier, der begge er baseret på silicium: LSI (Large Scale Integrated circuits) og MEMS (Micro-ElectroMechanical Systems) tryksensorer.

Ved at kombinere silicium tryksensorer med teknikker til digital signalbehandling er Crystal i stand til at designe og udvikle meget præcist trykmåleudstyr, der ikke påvirkes af omgivende temperatur.
Crystal's udstyr er transportabelt og brugervenligt og i stand til at opsamle store mængder data.

Crystal Engineering's trykmålere, trykkalibratorer og dataloggere er ATEX-godkendte og intrinsically safe og anvendes blandt andet på petrokemiske raffinaderier, kraftværker, gasledninger og på offshore olieplatforme.


For yderligere info kontakt

HYTOR A/S
Jesper Bjerre Lauridsen
Markedschef Process Engineering

Tlf. +45 7614 1924, e-mail jbl@hytor.dk

Eller læs mere om produkterne på HYTOR's hjemmeside under Procesteknik - Manometre

HYTOR A/S
Guldborgsundvej 1
6705 Esbjerg Ø
Esbjerg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33943717

Send til en kollega

0.047