23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danmarks største trykluftfirma Kaeser Kompressorer A/S overtager Nordjysk Service's trykluftdivision

Pr. 1. oktober 2010 erhvervede KAESER Kompressorer A/S alle serviceaftaler under Nordjysk Service’s trykluftdivision

Pr. 1. oktober 2010 erhvervede KAESER Kompressorer A/S alle serviceaftaler under Nordjysk Service’s trykluftdivision for service og vedligeholdelse af trykluftkompressorer samt efterbehandling, undtagen autolifte. KAESER lejer sig ind i bygningerne på Fabriksparken 11 i Svenstrup og etablerer servicecenter på denne adresse. Det betyder, at KAESER nu dækker Nordjylland med 5 servicemontører, som hver dag står klar til at servicere og løse akutte udkald, hvilket er en klar fordel for både nye og eksisterende kunder. På vores servicecenter er der ud over reservedele også backup kompressorer, både stationære og mobile, som kan bruges i nødstilfælde, og KAESER Kompressorer tilbyder 24 timers døgnvagt.

KAESER Kompressorer er datterselskab af tyske KAESER GmbH, Tysklands største producent af kompressorer med 4500 ansatte og datterselskaber i 40 lande. KAESER GmbH blev startet tilbage i 1919.

KAESER Kompressorer A/S har hovedsæde i Karlslunde og med det nye servicecenter i Svenstrup råder vi nu over 14 servicemontører og 5 distriktsælgere fordelt over hele Danmark. KAESER Kompressorer står altid til rådighed med teknisk support, vejledning, service og reparationer på alle kompressorer uanset type og fabrikat samt køletørrere mm.

Kaeser Kompressorer A/S
Skruegangen 7
2690 Karlslunde
Greve Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18295040
P nummer: 1003244423

Send til en kollega

0.032