23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny Boge C model

Mere støjsvag og højere ydelse.

Det tyske firma Boge lancerer nu en nyhed på det danske marked via Granzow A/S, en skruekompressor konstrueret med et stærkt fokus på miljøet.

Boge, er en af verdens førende producenter indenfor fremstilling af skrue og stempel-kompressorer, oliesmurte eller oliefri, lige fra ganske enkle enheder til store komplette anlæg. Alle disse kompressorer tilfredsstiller de højeste krav til kvalitet og driftsikkerhed, samt miljø.

Boge´s nye C model der fås fra 11 til 22kw, er usædvanlig støjsvag, (63db(A)) og er udstyret med en EFF1 motor. Det betyder, at motoren er meget effektiv, og meget økonomisk at bruge. Endvidere er kompressoren meget kompakt og pladsbesparende.

Kompressoren leveres i en luftkølet og vandkølet version, samt med frekvensregulering, og med integreret køletørrer. (CDF og CD)

Disse nye modeller kan ligeledes leveres med udstyr til genvinding af overskudsvarmen der normalt går til spilde. Op til 80 % af kompressorens energiforbrug kan bespares ved at overskudsvarmen fra kompressoren opvarmer vand som igen kan bruges som varmt brugsvand.

Ønskes yderligere information, kontakt da vores salgsafdeling for flere oplysninger.

Granzow A/S
Ejby Industrivej 26
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43243519

Send til en kollega

0.048