23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Krebs har styr på din biokedel

Som den første i landet har Industrivarme udviklet en fastbrændselskedel, som kan fjernoptimeres og overvåges til mindste detalje

Industrivarme A/S har som den første i landet udviklet en biokedel, der nærmest passer sig selv. Alt udstyr på fastbrændselskedlen og styringen til den er helt ny. Det betyder, at kedlen både er effektiv og kan fjernoptimeres og overvåges.
- Vi producerer, leverer, installerer og kan også klare både service og drift af kedlen, så den hele tiden brænder optimalt, siger Industrivarmes tekniske chef, Morten Krebs.
Kedlen leveres i forskellige størrelser varierende fra 750 kW (kilowatt) varme – det svarer til opvarmningen af cirka 150 parcelhuse – til 3000 kW. Industrivarme kan også levere specialløsninger skræddersyet til kundens specifikke behov.
- Der er penge at spare, fordi biobrændsler i form af flis og træpiller, der er CO2-neutralt brændstof, ikke er belagt med afgifter. Det er naturgas og olie eksempelvis. Fastbrændselskedler er en god ide til blandt andet udvidelser, kraftvarmeværker og institutioner.
Industrivarme har blandt andet installeret og sørger for driften af en fastbrændselskedel til Kolonien Filadelfia, som er et epilepsihospital m.m. i Dianalund på Vestsjælland.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.047