23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny hjemmeside åbner et vindue til RMIG

Verdens største producent og leverandør af perforeret metal, RMIG, har lanceret en ny og fuldstændigt re-designet hjemmeside som formidler virksomhedens internationale produktionsmuligheder og tilstedeværelse inden for en række industrier.

Et stort grafisk indhold og en brugervenlig navigation til nøgleområder som produkter, anvendelse og teknisk data, gør det nemt for besøgende på den nye hjemmeside at opnå detaljeret information om og indsigt i RMIGs brede sortiment af standardvarer og muligheder for fremstilling af kundespecifikke produkter.

For at skabe inspiration og give en idé om perforeret metals utallige anvendelsesmuligheder, har RMIG inkluderet det nye afsnit "Inspiration". Afsnittet indeholder detaljerede billeder, der viser overraskende eksempler på anvendelse af perforeret materiale, lige fra papirkurve og akustiske paneler til skræddersyede kølergitre til bilindustrien, eksklusive audio systemer og arkitektur.

Et omfattende udvalg af brochurer stilles også til rådighed i form af downloads. Her i blandt lagerkatalog, mønsterkatalog og brochurer om formpressede perforerede emner samt sektorspecifikke produkter til blandt andet sukkerindustrien, landbruget og industriel bearbejdning.

Majken Falkenberg Dohn, Group Marketing Manager for RMIG, forklarer: "Som global virksomhed har vi behov for en effektiv tilstedeværelse der ikke kun formidler alt hvad vi laver, men som også præsenterer det på en sådan måde, at vi appellerer til både eksisterende kunder og potentielle forretningsforbindelser. Den nye hjemmeside er et vigtigt skridt fremad for os. Det er først når det fulde omfang af vores produktionskapacitet, produktsortiment og mangfoldighed af applikationer præsenteres på ét sted, at det fulde omfang af hvad vi kan tilbyde af løsninger og muligheder bliver synlige."

RMIG har 15 kontorer i 13 lande, leverer perforerede løsninger til hele verden og er vant til at imødekomme behov fra en lang række industrier. Yderlig information om RMIG, produktsortiment, markedsområder og produktionsløsninger kan fås ved at besøge www.rmig.com.

RMIG A/S
Industriparken 40
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK64113119
P nummer: 1002183473

Send til en kollega

0.032