23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nu kører HAZET demobussen!

HAZET demobussen begynder traditionen tro sin forårsturné.

Nu kører HAZET demobussen!

HAZET demobussen begynder traditionen tro sin forårsturné.

HAZET demobussen er blevet booket af AVN Tekniks samarbejdspartner, au2parts. Derfor vil bussen aflægge rigtig mange af au2Parts afdelinger et besøg, når den kører rundt omkring i det danske forår.

”HAZET demobussen giver os en mulighed for at møde vores kunder på en lidt anderledes måde. Det er en stor fordel, at vores medarbejdere i au2parts afdelingerne kan fremvise og demonstrere HAZET værktøjerne Live for kunderne. Kunden kan selv stå og afprøve værktøjerne, i stedet for at skulle læse om værktøjets tekniske detaljer og fordele i en brochure eller i et katalog, og det gør en stor forskel. Derfor er HAZET demobussen, så populær hos kunderne,” udtaler Michael Rask, produktansvarlig ved au2parts hovedkontor i Tilst.

Kim Møller, teknisk konsulent fra AVN Teknik, er helt enig.
”Vi kan, når vi kører rundt med demobussen, gå i dybden med opgaver som kræver en større indsigt og rådgivning. Her har HAZET virkelig en force, da HAZET har et omfattende program af specialiserede værktøjer til f.eks. Audi og BMW.”

”HAZET demobussen vil selvfølgelig være fyldt med de sidste nye produktnyheder, bl.a. en luftslagnøgle med drejemoment op til max. 90 Nm. Der vil også denne gang være en masse gode kampagnetilbud,” udtaler Kim Møller Jacobsen fra AVN Teknik, som glæder sig til at være på turné med demobussen.

HAZET bussen vil selvfølgelig være til stede ved au2parts event d. 7.maj i Sorø.
Hvis du gerne vil vide, hvor i landet HAZET bussen kommer, så kontakt din lokale au2parts grossist eller AVN Teknik på tlf: 70 20 04 11!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Send til en kollega

0.047