23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fleksibel værkstedsindretning fra SONIC!

SONIC har udvidet sortimentet af værkstedsmoduler! Du kan opbygge værkstedsmodulet tæt ved stationære maskiner eller hvor som helst. Der er ingen begrænsninger – kun muligheder!

SONIC har et stort udvalg af værkstedsmoduler og har udvidet sortimentet.

Du kan opbygge værkstedsmodulet tæt ved stationære maskiner eller hvor som helst. Værktøjsmodulerne fås i forskellige størrelser og med forskelligt tilbehør.
Værkstedsmodulerne er fleksible, så du kan sammensætte modulerne efter jeres individuelle behov.

Der er ingen begrænsninger – kun muligheder!

Værkstedsmodulerne er forsynet med skabe i dybe og lave variationer. Der er en centralplaceret lås på fronten og en arbejdsbordplade i hårdt træ. Bagpanelet er forsynet med symmetriske perforerede huller til ophæng af værktøj og diverse tilbehør. Værktøjskrogene til ophæng kan hurtigt monteres samt afmonteres og fås i forskellige længder 90 mm og 150 mm. Værktøjskrogenes låsemekaniske sikrer hurtig placering af krogene, så du nemt og hurtigt kan flytte rundt på ophænget af værktøjerne.

SONICs mangeårige erfaring indenfor området med værktøjssystemer fornægter sig ikke og derfor er værkstedsmodulerne fra SONIC selvfølgelig kompatible med SONICs værktøjsskuffesystem.
SONICs skuffesystem har fuldt udtræk på skufferne samt skumindlæg, så værktøjerne bliver holdt på plads.

Skuffemodulerne kan leveres fyldte med SONIC værktøjer, som er tilpasset individuelt efter behov.

Du kan se et lille udvalg af værkstedsmoduler her

Ring til AVN Teknik på tlf.: 70 20 04 11 og rekvirer en SONIC brochure på værkstedsmodulerne eller kom forbi Dalager 1 i Brøndby og se et opstillet SONIC værkstedsmodul.



AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Send til en kollega

0.032