23948sdkhjf
Del siden
Annonce

AVN Teknik udstiller på Hi-messen, Tools + Hardware, den 6.-9. september 2011!

AVN Teknik udstiller for første gang på Hi-messen i Herning, under fagmessen Tools + Hardware.

AVN Teknik udstiller for første gang på Hi-messen i Herning, under fagmessen Tools + Hardware, som løber af stablen den 6.-9. september 2011. Fagmessen Tools + Hardware er resultatet af samarbejdet mellem MCH Messecenter Herning og VOV Brancheforeningen Værktøj og Værktøjsmaskiner.

”Vi har valgt at udstille på Hi-messen i Herning i år, da messen formår at samle mange forskellige brancher under ét tag. Vi oplever, at kunderne i højere grad efterspørger produktionsløsninger, på tværs af produktområder, og det giver os en unik mulighed for at vise vores store bredde og dybde indenfor produktområderne slibeteknik og montageteknik samt spåntagende værktøjer og håndværktøjer”, udtaler Carsten Fischer, administrerende direktør for AVN Teknik.

AVN Teknik vil bl.a. præsentere nyheder fra slibeproducenten VSM, hvor slibespecialist Michael Rene Jensen vil fortælle om, hvordan brugen af den keramiske fiberskive XF760 og det keramiske slibebånd XK760 fra VSM, hos kunden Belman Production, har medført betydelige besparelser i deres produktion af stålkompensatorer og stålbælge.

Indenfor tryklufts og el-skruetrækkere repræsenterer AVN Teknik Cooper-Tools, Delta Regis og CP- Industrial Tools. Men det er individuelle skræddersyede ergonomiske produktionsløsninger, som ikke kun forbedrer produktiviteten, men som også forbedrer arbejdsmiljøet, der er AVN Tekniks force.

AVN Teknik repræsenterer, som de eneste i Danmark, ”The Power of 3” som består af WALTER vendeskær, TITEX bor og PROTOTYP snittappe. Fokus vil her være på den nyeste belægningsteknologi XPL fra TITEX, som kan fordoble værktøjslevetiden på et bor og reducere omkostningerne med op til 50%.

Der vil selvfølgelig også være nyheder på håndværktøjssiden fra Hazet og Sonic.
SONIC har lanceret en ny værkstedsvogn S11 med 485 stk. værktøj placeret i skumindlæg, så det er nemt og hurtigt at finde frem til det rigtige værktøj, og derved reduceres kostbar tid.
SONICs vogne har 10 års garanti, fuldt udtræk på skufferne og centralplaceret lås på fronten m.v.

Besøg AVN Tekniks stand H-6188 den 6.-9. september i Herning og få en uformel dialog omkring nedbringelse af værktøjsomkostningerne.

Det eneste, du skal gøre, er at gå ind på Hi-messens hjemmeside og registrere dig, så udløser det en gratis adgangsbillet.

Du er også meget velkommen til at rekvirere AVN Tekniks officielle invitation til Hi-messen på
telefon 43 24 55 40!

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Send til en kollega

0.047