23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pilz Indien – Nyt datterselskab grundlagt

Pilz Indien er startet med succes som yngste udenlandske datterselskab.

Pilz har i mange år været repræsenteret i Indien med en handelspartner og udbygger nu med det selvstændige datterselskab sit engagement yderligere trin for trin. Hovedsædet er Pune, i det vestlige Indien. Herfra tilbyder teamet hos Pilz Indien den komplette produkt- og serviceydelsesportefølje og den omfattende behandling af kundeprojekter.
Også udbygningen af tilstedeværelsen i Indien skrider hurtigt fremad. Endnu en filial er under opbygning i Chennai, og om kort tid oprettes der flere kontorer i andre store økonomiske kerneområder i Indien. Pilz Indien blev åbnet officielt den 19. og 21. oktober med to åbningsarrangementer i Pune og Chennai.

Med en konstant økonomisk vækst på ca. otte procent er Indien en af de fremadstræbende økonomiske magter i verden. Vedvarende energi, automotive og maskin- og anlægsproduktion hører til de store vækstbrancher på subkontinentet. Menneskers og maskiners sikkerhed betragtes i dag inden for disse områder stadig helt anderledes end i Europa. Især inden for den indenlandske industri vil Pilz være nødt til at udføre en del oplysningsarbejde i forbindelse med sikkerhed. Som ambassadør for sikker automatisering er det en udfordring, der gang på gang gennem årtier har motiveret Pilz, og som giver vores kunder succes.


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.031