23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tillader De: James Pilz! – kursusagent 13849-1

Den nye uddannelsesfilm er færdig! Det specielle er: Hovedrollerne spilles af Pilz-medarbejdere.

Den 15. december havde Pilz' nye uddannelsesfilm "James Pilz – kursusagent 13849-1" officielt premiere i Ostfildern. Filmen er en egenproduktion, eftersom filmrollerne spilles af Pilz-medarbejdere. Drejebogen er skrevet i samarbejde med Weilerfilm.

Filmens indhold

Uddannelsesfilmen viser på en informativ og underholdende måde, hvad uddannelsesafdelingen hos Pilz tilbyder dig som kunde: Et uddannelsesprogram, der er udformet til alle sikkerhedsmissioner i forbindelse med maskinsikkerhed, Pilz-produkter eller individuelle serviceydelser, der er afstemt efter dine behov.

Pilz-medarbejdere i alle roller

I alt 19 deltagere havde meldt sig til den interne casting i Ostfildern – til slut faldt valget på 5 personer fra forskellige afdelinger, lige fra IT over udvikling, til produktion og marketing. Derudover deltog mange andre områder hos Pilz i Ostfildern i arbejdet med filmen. Afdelingerne for kontrol og systemtest stillede f.eks. ikke kun deres laboratorier og lokaler til rådighed, men udformede også effektive testopstillinger. I filmen medvirker også direktører fra forskellige lande.

Se filmen online

Se uddannelsesfilmen online på YouTube her »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.062