23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Januar måneds sensor

Nærhedsafbryderen PSENini udfører sikker overvågning uden aktuator.

I serien "Månedens sensor" præsenterer vi hver måned et produkthøjdepunkt fra vores portefølje. På denne måde finder du endnu lettere den rigtige sensor til din applikation i vores produktserier. I januar præsenterer vi den sikre nærhedsafbryder PSENini med integreret mulighed for serieforbindelse og 8-polet tilslutning.

Registrering af metalliske objekter, der nærmer sig

PSENini overvåger sikkert metalliske objekter, der nærmer sig, som f.eks. knaster, rulleporte og roterende bevægelser. Den typiske tasteafstand (stål) er på 15 mm. Ved hjælp af den berørings- og slidfrie funktion og kapslingsklasse IP67 er PSENini din garanti for lang levetid, også i hårde industrimiljøer.

Integreret mulighed for serieforbindelse

I den sikre nærhedsafbryder PSENini er serieforbindelsen allerede integreret i sensoren, på samme måde som det er tilfældet med den kodede sikkerhedsafbryder PSENcode og de sikre beskyttelsesdørssystemer PSENslock og PSENsgate. Sensorerne kan således tilsluttes via tilslutningsteknikken M12 og den passive fordeler PDP F4 og analyseres. Med PSENini får du en økonomisk løsning med maksimal sikkerhed til din applikation: Indtil PL e i henhold til EN/ISO 13849-1, SIL CL 3 i henhold til EN/IEC 62061 både enkeltvist og forbundet i serie.

Yderligere fordele med den mekaniske sikkerhedsafbryder PSENini:

• Beskyttelse af din investering: Kan kombineres direkte med mange forskellige analyseenheder ved hjælp af de sikre halvlederudgange
• Brugervenlig: Hurtig diagnose ved hjælp af LED
• Lang produktlevetid ved hjælp af slidfri funktion

Yderligere oplysninger:

Den sikre nærhedsafbryder PSENini »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.063