23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den fleksible arbejdsstation fra SONIC!

Du kan nu sammensætte SONICs fleksible værktøjssystem, MSS (Modular Storage System), fuldstændigt, som du ønsker det. Værktøjssystemerne kan også etableres, hvor du ønsker det!

SONIC har mange års erfaring som leverandør af fleksible værktøjssystemer, MSS (Modular Storage System), til professionelle fagfolk.

Værktøjssystemerne er opbygget i moduler, som et selvbærendesystem, så det kan placeres hvor som helst, og det kan sammensættes fuldstændigt efter behov og ønske. Desuden kan skuffer og skabe kombineres efter behov. Modulerne fås både med stål- eller træ- arbejdstopplade.

Skabene er f.eks. udstyret med fleksible hylder, der kan placeres i alle højder.
Skufferne er i forskellige længder og højder og kører på kuglelejer med 100% udtræk.
Skufferne er udstyret med SONICs skumindlæg, som holder værktøjerne på plads, og skufferne har en kapacitet på max. 40 kg.

SONICs værktøjsskuffesystem TTS (Tool Tray System), er forsynet med forskelligt håndværktøj, så det er muligt selv at sammensætte værktøjerne efter behov og ønske.

Modulets bagplade er forsynet med huller, som giver et fleksibelt ophæng af værktøjer med værktøjskroge. Krogenes låsemekanisme sikrer hurtig placering af krogene. Værktøjskrogene fås i to længder, 90 mm og 150 mm.

Systemet er selvfølgelig kompatibelt med SONICs værkstedsvogne.

Kontakt AVN Teknik, på telefon 70 20 04 11, for yderligere information!

Du kan se mere om modulerne på SONICs hjemmeside her

AVN Teknik A/S
Dalager 1
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54579128

Send til en kollega

0.062