23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Overvågning af beskyttelsesdøre på den enkle måde

Med det integrerede beskyttelsesdørssystem PSENsgate og det konfigurerbare sikkerhedsrelæ PNOZmulti Mini kan beskyttelsesdøre overvåges enkelt.

Har dit anlæg en eller flere beskyttelsesdøre, der ofte skal åbnes i forbindelse med produktionen? Så bør du være opmærksom på, at alle maskinens farebringende bevægelser skal standses og genstart forhindres, når sikkerhedsafskærmningen åbnes (i henhold til EN 1088). Samtidig må afskærmningen hverken kunne omgås eller manipuleres.

Sikker, komplet løsning til beskyttelse af personer og anlæg

Pilz kombinerer beskyttelsesdørssystemet PSENsgate med det konfigurerbare sikkerhedsrelæ PNOZmulti Mini, så der opnås en sikker, komplet løsning til beskyttelse af personer og anlæg inklusive dørlås. Her opnås den højeste sikkerhedskategori indtil PL e i henhold til EN ISO 13849-1 og indtil SIL CL 3 i henhold til EN/IEC 62061 med kun en afbryder pr. beskyttelsesdør.

Fordelene ved at kombinere de to systemer

Beskyttelsesdørssystemet har funktioner som nødstop og betjeningsknapper og kan serieforbindes med andre PSENsgate, så rentabiliteten forøges. Ud over omkostningsbesparelsen ved hjælp af den enkle projektering og idrifttagning med PNOZmulti Mini muliggør diagnosen med det konfigurerbare sikkerhedsrelæ hurtige reaktionstider på statusændringer.

Yderligere oplysninger:

Produktanimation af PSENsgate »
Det sikre beskyttelsesdørssystem PSENsgate »
Det konfigurerbare sikkerhedsrelæ PNOZmulti Mini »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.032