23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Red Lion en stærk leverandør inden for dataopsamling fra alle mulige og umulige systemer

Med Red Lion agenturet giver Hans Følsgaard dig adgang til et omfattende program af grafiske interfaces, dataopsamlingsudstyr, datamanagement-løsninger, produktivitets-displays og ikke mindst protokolkonvertere

Det er ikke så ofte, at danske distributører af industriel elektronik og –systemer får nye, amerikanske agenturer i porteføljen. Men amerikanerne har en forbavsende evne til at udtænke nye og rationelle løsninger, der oftest er særdeles lette at implementere i praksis, og derfor er produkterne fra Red Lion også en glimrende tilføjelse til Hans Følsgaard A/S’ i forvejen brede udbud af industrielle løsninger.
Red Lion udvikler og producerer en række af de industrielle løsninger, som man med fordel kan implementere i procesanlæg, produktionsfaciliteter og offshore-applikationer for blot at nævne nogle af de målgrupper, som Hans Følsgaards eksperter ser som oplagte brugere af Red Lions intelligente og modulære industriprodukter.
Blandt Red Lions mange koncepter er eksempelvis virksomhedens ”Modular Controller Series”, som er kraftige 32-zone PID-styringer med dataopsamling og web-aktivering. De modulære controllere har indbygget CompactFlash-memory og et virtuelt HMI (human-machine interface), som grafisk videregiver informationer. PID-styringerne kan eksempelvis bruges lokalt som aflastning af en central PLC i et styringssystem eller som stand-alone løsning med LAN-forbindelse til et højere hierarki i et industrielt PC-netværk.
På den grafiske side fremstiller Red Lion også en produktivitets-informationsløsning, hvor medarbejdere i industrien kan holde sig orienteret om produktionsmål, fejlrater og lignende vigtige parametre via storskærme ophængt i produktionsarealerne. Upload af data kan ske via LAN/Internet, et HMI eller via Red Lions egen protokolkonverter, som kan forstå protokoller fra mere end 200 forskellige slags industrielle drivere.
Netop protokolkonverteringen er et særkende for Red Lion, som med en række produkter – herunder G3 serien af HMI’er og Data Station Plus – kan samle buskommunikationen fra stort set alle industrielle standarder. Konverteringsegenskaberne gør Red Lions produkter i stand til at forstå og videre protokoller, kommunikation og kommandoer fra mange forskellige producenters udstyr og skabe en ensartet og pålidelig kommunikation med brugerne via et grafisk interface.
Med Red Lion kan man på en enkel måde få ”ryddet op” i selv de mest blandede processystemer, så anlæg, der gennem tiden er vokset via knopskydning af produkter fra flere firmaer, effektivt kan samles under een logisk paraply.
For yderligere oplysninger, kontakt venligst. Hans Følsgaard A/S v. Henrik Kusk eller Mogens Holt Pedersen

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Send til en kollega

0.032