23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå arbejdsulykker ved hjælp af maskinsikkerhed

Sikre arbejdssystemer minimerer risiciene for medarbejdere i produktionsanlæg.

Der er skjulte farer i produktionsanlæg overalt, hvor mennesker kommer i kontakt med arbejdende maskiner, f.eks. ved presser, stabelaftagningssystemer og palleteringsmaskiner. Hovedmålet med sikkerhedsydelserne fra Pilz er at minimere disse farer og fremme dine medarbejderes sikkerhed.

Ulykker kan forhindres med sikre arbejdssystemer

Arbejdsulykker, der medfører alvorlige personskader og i værste fald koster menneskeliv, viser gang på gang, hvor alvorligt man bør tage maskiners sikkerhed. For nylig fremkaldte en ulykke i Storbritannien, der kostede en arbejder livet, store overskrifter. Ifølge brancheforeningens undersøgelser kunne ulykken have været undgået, hvis produktionsanlæggets stabelaftagningssystem havde været udstyret med et sikkert arbejdssystem.

Reparationer af maskiner rummer potentielle farer

I det konkrete tilfælde manglede den sikre, pneumatiske energiforsyning i anlægget. Medarbejderen havde åbnet beskyttelsesdørene, da maskinen blev blokeret. Det afbrød ganske vist strømforsyningen, men isolerede ikke maskinens pneumatiske energiforsyning. Dette udløste ulykken.

Minimering af risici ved hjælp af integreret maskinsikkerhed

En sikker, pneumatisk energiforsyning og et sikkert arbejdssystem kunne have forhindret ulykken. Et sådant system registrerer og eliminerer risiciene fra hver enkelt energikilde, før en medarbejder når frem til det kabinet, hvori enhederne er monteret. Sikkerhedseksperter ved, at der skal udvikles og anvendes sikre afskærmningsprocesser for den pågældende maskine, før der udføres reparationer.

Mange års international ekspertise i forbindelse med maskinsikkerhed

Pilz har udført risikovurderinger for mange kendte virksomheder og fjernet kilder til potentielle farer. Vores erfaring viser: Det er ofte vanskeligt for de driftsansvarlige at overskue risiciene - det er først, når man går ned i detaljerne, at maskiner og anlæg kan gøres sikre. Som eksperter i sikkerhed samarbejder vi ikke kun med dig om at udvikle individuelle sikkerhedsløsninger på globalt plan, vi udfører dem også i praksis.

Sørg for, at dit projekt er i sikre hænder

Tal med os. Vores førsteprioritet er, at dine medarbejdere har et sikkert arbejdsmiljø. Vi hjælper dig gennem hele maskinsikkerhedens livscyklus lige fra risikovurdering til CE-mærkning.

Kildeangivelse:

County Durham firm fined after worker crushed to death
Health and Safety Executive von COI News & PR
Date: 30 September 2011
Offentliggørelse Nr.: NE/101/11

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Send til en kollega

0.031