23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Alt i en solcelleinverter

Nem og omkostningseffektiv gruppeinverter for små applikationer

Den nyeste innovation i ABB’s portefølje af solcelleanlæg er gruppeinverteren PVS300, som er en enkel og omkostningseffektiv løsning for installatører og slutbrugere.

Det unikke alt-i-et design omfatter indbyggede beskyttelsesfunktioner, hvilket reducerer behovet for omkostningstunge og pladskrævende eksterne beskyttelsessystemer. Det er en kompakt, pålidelig, sikker og omkostningseffektiv løsning - især for installatører, der anvender flere invertere.

Den nye transformerløse, enkeltfasede inverter har en intuitiv og alsidig betjeningsenhed, som er udstyret med et grafisk display. Styringsenheden har en lang række funktioner, som er nemme at anvende sammen med de indbyggede assistenter og hjælpemenuer.
Der er tre forskellige monteringsoptioner for betjeningsenheden. Den kan integreres i inverter-kapslingen eller monteres separat på en væg for at overvåge solcelleanlæggets el-produktion. Den kan også forbindes trådløst, så betjeningsenheden eventuelt kan placeres i husets stue, så hele familien kan følge med i de vist grafer og se, hvor meget der produceres.

Fjernovervågning
ABB’s gruppeinverter kan suppleres med fjernovervågningsadapteren SREA-50. Adapterens interne web-server giver nem adgang til overvågning af online og historiske data fra solcelleanlægget ved at anvende en almindelig pc. SREA-50 er en nem og omkostningseffektiv løsning for overvågning af et multi-invertersystem, som hjælper den systemansvarlige med at overvåge performance af systemet fra en hvilken som helst lokation.

Bedst på markedet
- Vi mener, at ABB’s gruppeinvertere er den mest avancerede alt-i-en gruppeinverter på markedet i dag, siger Jyrki Leppänen, direktør for solanlægssegmentet i ABB.
- Som verdens største producent af frekvensomformere har vi været i stand til at anvende mange års forskning og udvikling på at nå frem til det helt rigtige produkt, som vi har store forventninger til.

ABB’s gruppeinvertere fås fra 3,3 til 8 kW til solvarmeinstallationer i privatboliger samt små og mellemstore erhvervs- og industribygninger. De større effektstørrelser skal opbygges med 3 enfasede invertere for at opnå en trefaset nettilslutning. Dette gøres let med en indbygget i2i-kommunikation, så inverterne kommunikerer med hinanden.


Alt-i-en inverter:
• integreret og overvåget transientbeskyttelse på DC-siden
• integreret og overvåget overstrømsbeskyttelse på DC-siden
• integreret DC-switch
• aftagelig betjeningsenhed med grafisk display
• høj virkningsgrad

ABB A/S
Lautrupvang 8
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31371716
P nummer: 1002887225

Send til en kollega

0.032