23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Omsætningsstigning på 27 procent hos Pilz

Kraftig vækst i Kina: Pilz fik rekordomsætning i regnskabsåret 2011.

Virksomhedsgruppen Pilz GmbH & Co. KG med hovedsæde i Ostfildern ved Stuttgart afslutter regnskabsåret 2011 med en rekordomsætning på 214,3 mio. €. I alt opnåede totaludbyderen af sikkerheds- og standardautomatisering en omsætningsstigning på 27 % i det forløbne regnskabsår. Automatiseringsvirksomheden fortsætter ekspansionen og har planlagt omfattende udvidelser.

Arealet med det eksisterende firmaområde ved hovedsædet i Ostfildern ved Stuttgart er tredoblet ved flere tilkøb. Fra 2014 skal der her etableres et nyt produktions-, logistik- og kundecenter. "Dermed baner vi vejen for virksomhedens fortsatte vækst ved vores hovedsæde", forklarer Renate Pilz, administrerende direktør for og indehaver af Pilz GmbH & Co. KG.

Antallet af medarbejdere i koncernen steg på verdensplan med 6,6 % til 1.500 medarbejdere, i Ostfildern var der pr. 31.12.2011 beskæftiget 735 medarbejdere. Inden for området forskning og udvikling forblev andelen af medarbejdere stabil med 30 %. Udviklingsbudgettet lå på 31,6 % af det samlede budget.

Eksportandelen steg i det forløbne år med 2,8 procentpoint og lå ved årsafslutningen på 67,5 %. De vigtigste udenlandske markeder for Pilz er de europæiske naboer samt USA, Kina og Japan. Blandt landene med den kraftigste vækst i omsætningen i 2011 er Kina med en stigning på over 50 procent samt Mexico. Med etableringen af det indiske datterselskab Pilz India Pvt Ltd har automatiseringseksperten siden 2011 været repræsenteret over hele verden med 28 datterselskaber og filialer.

Virksomheden udvidede i det forløbne regnskabsår endnu en gang sine forretningsaktiviteter med hensyn til jernbaneindustrien. Målet med aktiviteterne er at anvende automatiseringsløsninger, der er gennemprøvet inden for industrien, til modernisering af den eksisterende signal- og kommandoteknik "Jernbaneindustriens interesse i vores løsninger er for Pilz en bekræftelse af, at vores produkter også opfylder de høje sikkerhedskrav til jernbaner", sammenfatter Renate Pilz.

Pilz GmbH & Co. KG understreger med deres nye varemærkeidentitet, som blev præsenteret i det forløbne regnskabsår, virksomhedens status som udbyder af løsninger til industriel automatisering. Automatiseringseksperten har med sine innovative produkter udviklet sig til et af de stærke varemærker i branchen. "I dag er Pilz i hele verden synonym med sikkerhed inden for industriel automatisering. I 2011 havde vores omfattende serviceydelsesportefølje også en stor andel heri", forklarer Renate Pilz. Produktporteføljen består af sensorteknologi, styringsteknik og aktuatorteknologi. I det forløbne regnskabsår udviklede sensorteknologien sig ekstra positivt med en omsætningsstigning på 40 procent.

I det aktuelle regnskabsår 2012 er virksomheden kommet rigtigt godt i gang. "Vi ligger helt på linje med planen med vores ordretilgang", fortæller Renate Pilz. Virksomheden regner i 2012 med en omsætningsstigning på 10 procent.

I de nordiske lande repræsenteres Pilz GmbH & Co. KG af datterselskabet Pilz Skandinavien K/S.


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.094