23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mellemspændingsprojekt til nkt cables i Australien

Efter blot få år i Australien, er det lykkedes nkt cables at vinde en kontrakt på et af de største mellemspændings- projekter, der nogensinde er udbudt i Australien.

I slutningen af april underskrev vi en kontrakt på AUD $31m (24 mEuro) med QGC (Queensland Gas Corporation, som ejes af British Gas) på levering f 766 km 3-leder mellemspændingskabel, som består af kun 5 forskellige kabelstørrrelser. Kablerne skal leveres i løbet af de næste 15 måneder, og bliver produceret på nkt cables' to fabrikker i Kina. De første 27 km leveres i starten af juli 2012. Kunden har besøgt begge fabrikker og givet kvalitetsgodkendelse.

Ifølge salgschef Steven Whitehead, bliver gaskilden placeret i Surat Basin i det sydlige Queensland i Australien, og vil lede en 380 km lang undergrundsrørledning fra Chinchilla området til Gladstone. Et fortætningsanslæg på Curtis Island i nærheden af Gladstone vil i begyndelsen producere 7,4 millioner tons naturgas om året. Curtis Island søger i øjeblikket om godkendelse til en årlig produktion på 12 millioner tons naturgas.

Kina har købt selve naturgassen, som bliver afskibet diekte fra Curtis Island.

Vi forventer at dette referenceprojekt vil hjælpe med at øge nkt cables' salg i Australien i de kommende år.

NKT (Denmark) A/S
Toftegårdsvej 25
4550 Asnæs
Odsherred Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25711548

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047