23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maskinsikkerhed med overblik

De optoelektroniske beskyttelsesanordninger PSENopt og muting-relæet PMUT X1P fra Pilz, giver en sikker og effektiv løsning.

Transporteres der produkter ud og ind af fareområderne i din produktionsproces, uden at medarbejderen må betræde fareområdet?

Så giver sikkerhedslysbommene, -lystæpperne og -lysgitrene PSENopt sammen med muting-relæet PMUT X1P en sikker og effektiv løsning med enkel ledningsføring. Materialet kan altid passere gennem lysgitteret, og hvis medarbejderen utilsigtet betræder området, meddeles det straks til styringen.

Enkel konfiguration

Ud over muting-funktionen kan der tilsluttes op til fire muting-sensorer og muting-lamper kan overvåges. Selvfølgelig kan muting-funktionen med vores sikkerhedslysbomme, -lystæpper og -lysgitre PSENopt også konfigureres helt enkelt med vores sikre styringer PNOZmulti og PSS 4000.

Sikring af det farlige sted, alt efter om det skal være beskyttelse af fingre, hænder eller krop

Afhængigt af risikovurderingen af din applikation sikres det farlige sted, alt efter om det skal være beskyttelse af fingre, hænder eller krop. Ud over muting har PSENopt andre funktioner som f.eks. blanking eller floating-blanking. Med PSENopt-lysgitter type 4 kombineret med den sikre styringsteknik opnår du PL e i henhold til EN/ISO 13849-1 og SIL CL 3 i henhold til EN/IEC 62061.

Yderligere oplysninger:

Optoelektroniske beskyttelsesanordninger PSENopt »

Muting-relæet PMUT X1P »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047