23948sdkhjf
Del siden
Annonce

LED-signallamper øger sikkerheden og reducerer forbruget

Lang levetid og det beskedne forbrug i forhold til lysudbyttet gør LED’erne oplagte til indikator-, signal og advarselsfunktioner

Vi har endnu kun set toppen af isbjerget, når det drejer sig om anvendelsen af lysdioder til alle slags belysningsformål. Industrien har foreløbigt kun taget lysdioderne til sig i et begrænset omfang, men med henblik den lange levetid, brugen af flere lysdioder i samme lyskilde – og deraf følgende stærkt forøgede brugersikkerhed parret med et meget lavt forbrug – så skulle det nok være muligt, at der inden for kort tid vil komme et gennembrud for brugen af lysdioder i industriel sammnhæng.
Hans Følsgaards A/S forhandler Banners EZ-Light produkter, der netop er et glimrende eksempel på, hvordan man kan udvikle en familie af modulære LED-belysninger, der kan anvendes til et utal af forskellige applikationer inden for signalgivning, information og advarsler i industrien.
EZ Light er et system af fem forskellige modulære LED-løsninger, der kan sammenstykkes til flere typer af signallys og indikatorer til så forskellige områder som industrien, trafikstyring, jernbaneterminaler, kraner, materiale- og lagerhåndtering og mobilt udstyr til styring og regulering af såvel trafik som maskinel.
Grundmodulerne er EZ-Light K50 Beacon, som også fås i en dagslys-version, K50L. Disse moduler fås i flere farver og ledsage af K80FL, der er en flerfarveindikationer. De sammenstykkede modeller hedder TL50 Beacon Tower Light, som i et gråt hus svarer til de typisk signallamper, der sidder over på maskiner i proces- og automationsmiljøerne med henblik på at fortælle om status og advare om driftsstop.
TL50 beacon Tower Light fås også i en version med sort hus, hvor selve lysdiodeindikationen er suppleret med en akustisk alarmfunktion. Man kan dog også få kombinationen af rød, gul og grøn i et trafiklys, der er en effektiv og billig signalgiver til styring af industriel trafik eller til færdselsregulering i privat områder.
Banner leverer flere forskellige slags strømforsyninger og kapslinger til sine modulære signallamper i EZ-Light familien. Fordelene tæller ud over det lave forbrug en mere kompakt formfaktor samt mulighed for at se lyset fra lysdioderne fra toppen af lysgiveren, hvis man skulle have brug for det – og hvad der også giver muligheden for at bruge signallysene som fremadrettede display-belysninger.
Kontak Palle S. Nielsen hos 43208635

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818

Kontaktperson

HAJ
Helle Aaker Jensen
Head of Marketing & Sustainability
+45 43208666 haj@hf.net

Send til en kollega

0.078