23948sdkhjf
Del siden
Annonce

The next Generation PNOZmulti - se den på Automatik messen!

Det nye styringssystem PNOZmulti 2 anvendes til sikkerheds- og standardapplikationer i alle brancher inden for maskinbyggeri.

Nye konfigurerbare styringssystemer PNOZmulti fra Pilz – The next Generation PNOZmulti 2

Med det nye basismodul PNOZ m B0 introducerer Pilz næste generation af de konfigurerbare styringssystemer PNOZmulti. Det nye ved PNOZ m B0 er udvidelser på højre side med I/O-moduler, der kan anvendes både som ind- og udgange. Brugerne får dermed ekstra fleksibilitet i forbindelse med udviklingen. Basismodulet PNOZ m B0 sparer med en bredde på kun 45 mm plads i styreskabet og har desuden et integreret, oplyst display med individuelle kundetekster, der muliggør både hurtig idrifttagning og diagnose. Det nye styringssystem PNOZmulti 2 anvendes til sikkerheds- og standardapplikationer i alle brancher inden for maskinbyggeri.

Basismodulet PNOZ m B0 har i alt over 20 sikre indgange, hvoraf op til otte kan konfigureres som standardudgange. Der er fire sikre halvlederudgange samt fire sikre testimpulsudgange til rådighed, hvoraf op til fire kan konfigureres som standardudgange. Dermed kræves der færre modulvarianter, og omkostningerne til hardware og opbevaring kan minimeres.
PNOZ m B0 kan udvides med maksimalt to I-/O-moduler. Dermed er der i alt 16 indgange og 8 halvlederudgange til rådighed. Det nye, konfigurerbare styringssystem er velegnet til applikationer til og med SIL CL 3 og PL e.

Ligesom ved alle andre moduler i produktserien PNOZmulti kan samtlige nødvendige sikkerhedsfunktioner også ved det nye basismodul oprettes direkte og helt enkelt på din pc med softwareværktøjet PNOZmulti Configurator. Også valg og konfiguration af udvidelsesmodulerne udføres ganske enkelt med PNOZmulti Configurator. På denne måde spares der tid, og udviklingsomkostningerne reduceres.

Det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti, der blev introduceret på markedet i 2002, kan anvendes som verdensomspændende sikkerhedsstandard til alle maskintyper, fordi det giver brugerne mulighed for fleksibelt og individuelt at vælge flere sikkerhedskomponenter. Det konfigurerbare styringssystem er multifunktionelt og frit konfigurerbart og overvåger sikkerhedsfunktioner som f.eks. nødstop, beskyttelsesdøre og lysbomme.

Mød Pilz på Automatik 2012 messen, 11.-13. september 2012 i Brøndby Hallen, stand B 1253

Læs mere om Automatik 2012 messen og udskriv gratis adgangskort på www.automatik12.dk


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.063