23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Industriel automatisering til jernbaner - se mere på Automatik messen!

Pilz udvider automatiseringssystemet PSS 4000 med en ny serie af moduler til brug inden for jernbaneteknik. Modulerne med -R (Railway) i produktbetegnelsen har bl.a. en ekstra robust konstruktion.

Automatiseringssystemet PSS 4000 - moduler til brug inden for jernbaneteknik

Den samlede løsning opfylder de skærpede sikkerheds- og miljøkrav indtil SIL 4 i henhold til CENELEC 5012x.

Brugere fra jernbaneindustrien nyder godt af en industriel løsning, der kan standardiseres, og dermed mindre arbejde i forbindelse med godkendelsen. -R-modulerne kan anvendes i forskellige applikationer i forbindelse med jernbaner. Hertil hører styringsfunktioner på arbejdsmaskiner til skinnelægning og i drivkøretøjer samt styrings- og overvågningsfunktioner i signalsystemer, herudover signalovervågning ved jernbaneoverskæringer, styrings- og sikkerhedsteknik samt omkobling af signalsystemer.

"Med -R-modulerne i automatiseringssystemet PSS 4000 viser Pilz, at styringsløsninger fra industrien kan bruges til modernisering af signalteknikken på det tyske skinnenet", forklarer Armin Glaser, leder af produktmanagement hos Pilz GmbH & Co. KG. "Standardiserede løsninger, enkel projektering og programmering samt lave investerings- og driftsomkostninger er nogle af fordelene ved at anvende sikkerhedsstyringer, der er gennemprøvet i industrien", supplerer Glaser. Hertil egner automatiseringssystemet PSS 4000 fra Pilz sig med decentrale styringer, der kan udvides, samt Ethernet-baserede kommunikationssystemer.

Automatiseringssystemet PSS 4000 fra Pilz anvendes ikke kun inden for klassisk maskin- og anlægsproduktion samt bilproduktion. På grund af dets åbenhed og fleksibilitet anvendes det også af kunder i kemi-industrien, til tovbaner, havnekraner og sluseanlæg. Fordel: Systemet betragter aspekter fra standardautomatisering og sikkerhed som ét system. Derudover er fordelene ved PSS 4000 en decentral styringsstruktur uden den kompleksitet, der normalt følger med. I detaljer består automatiseringssystemet PSS 4000 af flere hardware- og software-komponenter samt realtids-Ethernettet SafetyNET p og de passende netværkskomponenter. Via dette system kan der decentralt tilsluttes flere styringer og ind-/udlæsningsenheder samt overføres sikre og ikke-sikre data.

Styringsteknik fra Pilz anvendes over hele verden til sikkerhed inden for person- og godstransport, f.eks. ved jernbaneoverskæringer, i rangeringsanlæg og i bygningsteknik på banegårde. Pilz er medlem af Verband Deutsche Bahnindustrie e.V. (VDB).

Mød Pilz på Automatik 2012 messen, 11.-13. september 2012 i Brøndby Hallen, stand B 1253

Læs mere om Automatik 2012 messen og udskriv gratis adgangskort på www.automatik12.dk



Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

www.pilz.dk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047