23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Momentum Gruppen A/S indgår aftale med Deutsche Windtechnik Service GmbH

Rammeaftale indgået.

På den internationale vindenergimesse i Husum, som blev afholdt i perioden 18/9 - 22/9 2012, stadfæstede Momentum Gruppen A/S og Deutsche Windtechnik Service GmbH & Co. KG deres samarbejde i en formel samarbejdsaftale.
Samarbejdsaftalen indebærer at Momentum Gruppen A/S’s kunder har en seriøs samarbejdspartner, som tilbyder full-service aftaler til blandt andet NEG Micon ® og Vestas ® møller.

Qua Momentum Gruppen A/S’ stigende portefølje af vindmøller i administration har det været muligt at indgå en attraktiv aftale omkring pris og indhold, til gavn for Momentum Gruppen A/S's kunder.
Blandt de mølletyper som drager fordel af den nye aftale er NM 750, NM 900 og NM 1000 samt Vestas V80 og V90 vindmøller.

Deutsche Windtechnik AG har 256 ansatte, 75 servicevogne og servicerer mere end 1150 vindmøller i Tyskland. Selskabet har hovedkontor i Bremen.

Direktør Lars Behrends er begejstret for samarbejdet med Momentum Gruppen A/S, og udtaler:

For Deutsche Windtechnik er samarbejdet med Momentum Gruppen A/S yderst interessant i forbindelse med vores bestræbelser på at få en større andel af markedet og dermed fortsat levere til konkurrencedygtige priser. Vi glæder os over at have etableret et stærkt samarbejde med en stærk samarbejdspartner.

Det tyske marked for service og vedligeholdelse af vindmøller er under voldsom forandring i disse år, og behovet for alternativer til producenterne er steget i takt hermed.
Som forvalter af vindmøller, for mere end 1,2 Mia DKK, er det een af Momentum Gruppen A/S’ fornemmeste opgaver at sikre kundernes aktiver bedst muligt - herunder at indgå optimale aftaler omkring servicering og vedligehold af vindmøller.

Med indgåelse af en rammeaftale med een af markedets største og mest seriøse uafhængige udbydere, er Momentum Gruppen A/S nået endnu et skridt på vejen imod målet om at tilbyde alle kunders mølletyper en full-serviceaftale.

Værd at vide om Momentum Gruppen A/S
Momentum Gruppen A/S er en af landets førende indenfor handel med, og administration af, investeringer i vindmøller og solanlæg. Momentum Gruppen A/S opererer primært i Tyskland, men har også projekter i Danmark og Sverige.

Kontakt administrerende direktør Kim Madsen for yderligere information på tlf: +45 46 33 70 10

Momentum Energy Group A/S
Københavnsvej 81
4000 Roskilde
Roskilde Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41482710

Kontaktperson

EB
Eva Buchwald
Assisterer indenfor markedsføring
+45 46337049 eva@momentum-gruppen.com

Send til en kollega

0.047