23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pilz vækster i Norden

Pilz Skandinavien har igennem hele år 2012 oplevet en stor vækst i de nordiske lande.

Pilz Skandinavien der er et datterselskab af det tyske Pilz GmbH & Co., med mere end 1.500 medarbejdere over hele verden og førende inden for sikker automationsteknologi, har igennem hele 2012 oplevet en stor fremgang i de nordiske lande; specielt i Finland og Sverige har der været ekstra stor efterspørgsel på Pilz’ produkter og serviceydelser.

Pilz ’ produkter omfatter kontrol- og overvågningsrelæer, sikkerhedsrelæer, programmerbare sikkerhedsstyringer, sikre BUS systemer, sensorer, lysgitre/lysbomme, mekaniske sikkerhedskontakter, betjeningspaneler, tekstdisplays og servoløsninger.

Ud over komponenter tilbyder Pilz også et bredt udvalg af serviceydelser. Disse omfatter bl.a. rådgivning, udvikling og uddannelse. Pilz kan bl.a. hjælpe med at fastlægge et kursusforløb for virksomhedernes medarbejdere eller udføre maskinsikkerheds-/risikovurdering, sikkerhedskoncept/-design og CE-mærkning.

I løbet af år 2012 har Pilz udvidet medarbejderstaben med 5 personer for at imødekomme kundernes efterspørgsel; i Sverige er Robert Carlsson og Ulf Rytterhag ansat som salgsingeniører. I Finland er Tuomas Manninen ansat som teknisk support ingeniør, og Petri Savinainen samt Janne Uusimäki er ansat som salgsingeniører.

Pilz - fokus på Maskinsikkerhed »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.032