23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor manipulerer personale med sikkerhedsanordninger!

Maskinsikkerhed: Manipulerede sikkerhedsanordninger er en stor sikkerhedsrisiko. Vores eksperter analyserer svaghederne og modvirker dem præventivt.

Personale omgår gang på gang foranstaltningerne til reduktion af risici fra maskiner og udsætter dermed sig selv for fare. Eftersom vi kender dette problem, udfører vi sikkerhedsanalyser, analyserer svagheder i dine maskiner og anlæg og modvirker præventivt manipulerende handlinger.

Årsager til manipulerende handlinger

Konstruktører designer foranstaltninger til minimering af risiciene for maskinejere og vedligeholdelsespersonale. Undersøgelser i Europa og Nordamerika viser, at arbejdstagerne manipulerer med disse systemer og dermed udsætter sig selv og andre medarbejdere for fare. Men hvad forleder personalet til at omgå beskyttelsesanordninger eller sætte dem ud af kraft? I forskellige undersøgelser er der nævnt faktorer, som fremmer denne adfærd:

• Maskinejere, som regelmæssigt opholder sig i maskiners farezoner, omgår sikkerhedsanordninger f.eks. ved hjælp af brokoblinger
• Sikkerhedssystemer, der kræver yderligere arbejde for personalet, kan motivere til at manipulere med sådanne systemer
• En manglende grundlæggende forståelse for sikkerheden på arbejdspladsen fremmer en risikofyldt, risikovillig adfærd eller medfører, at man bevidst løber risici

Fremsynet rådgivning for at vurdere sikkerhedsrisici

Hvis det lykkes at implementere et brugervenligt betjenings- og sikkerhedskoncept på maskiner, opstår ønsket om at manipulere slet ikke hos maskinoperatøren. Vores erfaring viser, at det er absolut påkrævet at være forudseende, når det drejer sig om vurdering af maskiner samt maskiners overensstemmelse og sikkerhed. Derfor foretager Pilz sikkerhedsanalyser over hele verden – vi rådgiver dig gerne sammen med vores team og præsenterer dig for brugertilpassede løsninger.

Yderligere oplysninger:

Sikkerhedsanalyse af maskinparken »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pages/Pilz-DK/342707639425

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.037