23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gulvvarmestyring 2.0 regulerer varmeforbruget til mindste detalje

Som mange andre danske VVS-installatører kender du sikkert allerede Wavin AHC-serien som et unikt styresystem. Nu har du og dine kunder imidlertid endnu mere at glæde sig til!

Wavin har netop lanceret en gennemoptimeret styreenhed med et revolutionerende display, der gør både indstilling og funktion nem at tage i brug.

Den nye styreenhed Wavin AHC 9000 har alle de fordele, du kender fra vores tidligere styring – og en hel del flere. Vel at mærke fordele, der mærkes helt kontant. Brugervenlighed, behovsstyring af temperatur og bedre overblik på displayet betyder alt sammen energibesparelser, der tjener sig ind år efter år.

Med denne nye generation har vi sat fokus på optimal styring af gulvvarmen, så det kommer brugerne til gode, ligesom alle professionelle vil nyde godt af en styreenhed, der i den grad gør arbejdsdagen nemmere.

Spar tid på montage, indstilling og tilslutning
Montage af styreenheden har aldrig været nemmere end nu. Takket være de nye fjederklemmer kan du montere styreenheden på få minutter helt uden brug af værktøj. Til gengæld har vi ikke rørt ved tilmeldingen af rumtermostater. Det foregår nøjagtigt som du er vant til – let, hurtigt og uden brug af manual.

Du behøver heller ikke længere indstille rumtermostaterne individuelt! I stedet kan du nu nemt og hurtigt indstille alle husets rumtermostater på én gang via det intuitive menusystem i displayet.

Med Wavin AHC 9000-serien kan du tænke stort. Styreenheden kan styre op til 16 kredse, så du selv i større boliger kan nøjes med at installere en enkelt styring. Hver enhed kan tilsluttes i alt 48 komponenter, og du har desuden mulighed for at koble op til tre styreenheder sammen i store byggerier.

I større byggerier er det nu også muligt at koble styreenheden sammen med CTS-anlæg, så overvågning og styring bliver nemmere. Wavin AHC 9000 styreenhed med display kan som den første på markedet tale sammen med CTS-anlæg via Modbus kommunikation.


Perfekt styring af indeklimaet sparer på energien
Hvorfor varme huset op, når ingen er hjemme?
Hvis displayet kobles til styreenheden, kan brugerne i stedet opnå betydelige besparelser på varmeudgiften ved at lade rumtemperaturen bliver styret af det reelle behov. Om natten, under ferien eller når familien er ud af huset i dagtimerne, kan rumtemperaturen sagtens sænkes, bare rumtemperaturen er komfortabel, når familien vender hjem igen.

Udnyttes displayets muligheder for behovsstyring med f.eks. ferie-mode og natsænkning
kan der opnås energibesparelser på op til 7% på varmeudgiften og op til 30% på pumpedrift, afhængig af boligens varmeforsyning. For en husstand med et årligt varmeforbrug på kr. 9.000 vil det betyde kr. 6.000 i besparelser på 10 år – efter at investeringen er betalt tilbage.

Kontante besparelser på varmeregningen, som forbrugeren kan mærke – og
alt sammen uden at gå på kompromis med komfort eller at skulle slås med teknik, der driller.


Fremtidens gulvvarmestyring er i fuld gang. Læs mere på gulvvarme.wavin.dk om den optimale udnyttelse af Wavin AHC 9000-serien og opnå kontante energibesparelser.

Wavin Denmark A/S
Wavinvej 1
8450 Hammel
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41895128

Send til en kollega

0.048