23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv løsning til indendørs træoverflader

Vamdrup, 22.01.2013 – Ved valg af industriel overfladebehandling til møbler, gulve, indvendige døre og andre træoverflader er enkel påføring og maksimal overfladebestandighed afgørende.

Disse krav er den nye klarlak Teknocoat Aqua 1330, som kan anvendes til mange forskellige formål, udviklet til at opfylde. Det er den første vandbaserede 1-komponentlak, der opfylder IKEAs specifikation IOS-MAT-0066 klasse R2

Teknocoat Aqua 1330 er velegnet til industriel, farveløs overfladebehandling af nåle- og løvtræ og kan påføres ad to gange eller benyttes som grunder eller topcoat. Den nye lak giver holdbare overflader i topkvalitet med glansgrader fra 10° til 50°.

Resistensen i forhold til husholdningskemikalier, væsker og varme i henhold til EN 12720/12721/12722 overgår på stort set samtlige punkter sammenlignelige syrehærdende lakkers egenskaber. Teknocoat Aqua 1330 er den første vandbaserede 1-komponentlak, der opfylder IKEAs specifikation IOS-MAT-0066 klasse R2. Til anvendelse, hvor kravene er knap så strenge, er det muligt i stedet at vælge produktet i en udgave, der opfylder IOS-MAT-0066 klasse R4.

Moderne råvarer og en kompetent receptur muliggør en enkel forarbejdning med minimal indsats til klargøring, påføring og tørring. Lakken påføres i én sprøjteproces og har meget gode tørreegenskaber, hvilket muliggør en optimal produktionstid. Produktet kan leveres i emballager fra 3 til 1.000 L.

Som vandbaseret produkt opfylder Teknocoat Aqua 1330 de moderne krav til miljøvenlighed og risikofrihed. Lakken er drøj i brug men giver alligevel usædvanligt holdbare overflader i topkvalitet. Ved behandling af møbler, gulve, døre, trapper og andre træelementer indendørs er lakken således et effektivt alternativ til de syrehærdende lakker, der hidtil har været kendt.

"Teknocoat Aqua 1330 er et vigtigt supplement til vores produktprogram til behandling af træ indendørs," forklarer Søren Juhl Hansen, Product Marketing Manager i Teknos. "Foruden flere klarlakker og dækkende produkter, vandbaserede UV-lakker og 100 % UV-hærdende lakker tilbyder vi nu også vores kunder en ægte allround-løsning med de bedste overfladeegenskaber til mange forskellige anvendelsesområder."

Teknos A/S
Industrivej 19
6580 Vamdrup
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK85551612

Send til en kollega

0.047