23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Danmarks største og mest moderne UV-desinfektionsanlæg til drikkevand

Silhorko har på Sjælsø Vandværk installeret Danmarks største og mest moderne UV-desinfektionsanlæg som en ekstra sikkerhed mod bakteriologisk forurening.

Sjælsø Vandværk er vandforsyning for ca. 200.000 private og industriforbrugere på Sjælland. Skulle uheldet en sjælden gang være ude, og der opstår en bakteriologisk forurening af vandet, er det nu ikke nødvendigt med et kogepåbud til forbrugerne. Sjælsø har nemlig fået installeret et UV-anlæg fra Silhorko.

UV en billig løsning, hvor driftsudgifterne er på ca. 1 øre pr. m3 drikkevand. Silhorko har leveret og installeret anlægget på Sjælsø, og det består af fem enheder, der hver kan desinficere 500 m3 vand i timen.

Ultraviolet lys er en relativt ny teknologi til behandling af drikkevand, men alle undersøgelser viser at det fungerer upåklageligt, og anlæggene på Sjælsø er certifiicerede efter de strenge tyske og østrigske normer ÖNORM og UVDWG.

Udover at fungere som ekstra sikkerhed, er UV også en interessant løsning ved opstart af nye vandværker og rentvandstanke. Her kan man undgå at skulle ”køre til” og føre en masse vand direkte til afløbet. Silhorko udlejer anlæg så man kan komme i gang med det samme.

Se den flotte film om UV-anlægget på Sjælsø vandværk, hvor Chef for vand, Bo Lindhardt og kvalitetschef, Annika Lindholm, fortæller om de fordele de har opnået med installationen. Du kan også lære lidt om UV, altså ultraviolet lys, og hvad det gør ved mikroorganismer. Husk at se filmen i HD.

Du kan også læse mere om UV på silhorko.dk/uv.

Kontakt Silhorko for at få en snak om UV og hvilke fordele, der kan være i det for dig.

Silhorko-Eurowater A/S
Århusvej 79, Stilling
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39176513

Kontaktperson

Thomas Dalsgaard
Salgschef
+45 87938300 tda.dk@silhorko.dk

Send til en kollega

0.047