23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny administrerende direktør

Michael Sjolte er tiltrådt som adm. direktør for tætnings- og pakningsproducenten Betech Seals

Michael Sjolte, 48 år, tiltrådte d. 7. januar 2013 som administrerende direktør for Betech Seals A/S med hovedkontor i Herlev (ved København) og fabrik i Bramming (ved Esbjerg).

Michael er uddannet maskinmester og teknikumingeniør - og har læst ”Certificate in Business & Leadership” på Henley Business School. Michael har tidligere arbejdet for ØK, Texaco Marine og Bosch-Rexroth, Cyklop og senest som forretningsudvikler i vækstprogrammet Accelerace (Symbion).

Michael skal stå i spidsen for den fortsatte udvikling og vækst i Betech Seals, så virksomheden også fremover lever op til sine ambitiøse forretningsmål.

Se, hvilke industrier Betech Seals samarbejder med som leverandør af pakninger og andre tekniske komponenter.

Tilmeld dig nyhedsbrev fra Betech Seals.

Følg Betech Seals på LinkedIn.

Polymeric Solutions styrker sin organisation

Hidtidige adm. direktør Claus B. Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand for Betech Seals A/S og er endvidere adm. direktør for søsterselskabet Codan Tech A/S (Køge) samt Polymeric Solutions gruppen.

Polymeric Solutions er specialister i komponenter og produktløsninger baseret på gummi og andre polymere materialer. Gennem ovennævnte selskaber og et fælles salgskontor i Stavanger (Norge) betjenes OEM-og vedligeholdelsesvirksomheder i Skandinavien, Nordeuropa og Asien.

Polymeric Solutions er en forretningsehed i den børsnoterede teknologi-handelskoncern Addtech AB (OMX Stockholm).

Betech A/S
Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10611342

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047