23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Shanghai Denmark Water Days - 7. - 15. maj 2013

Find partnere og sælg dine produkter!

Danske vandvirksomheder viser stigende interesse for det kinesiske marked. Det viser en undersøgelse foretaget af Danish Water Technology Group for Naturstyrelsen. 34 ud af 113 respondenter er allerede aktive på det kinesiske marked, mens 32 overvejer at bevæge sig ind på markedet. I forbindelse med den voksende interesse arrangerer Danish Water Technology Group i samarbejde med Region Midtjylland og State of Green programmet Shanghai Denmark Water Days i Shanghai fra den 7.-15. maj.

Programmet dækker over en lang række aktiviteter, men hovedarrangementet er messen IE EXPO i Shanghai den 13.-15. maj. Den er den direkte adgang til et af de hurtigst voksende markeder inden for vandteknologi. I 2012 var 90 % af de besøgende på messen kinesere, og det understreger muligheden for at opbygge et stærkt kinesisk netværk,” fortæller Ilse Korsvang, business sector manager i Danish Water Technology Group.

IE EXPO er en af de ledende messer i Asien for vand, spildevand, affald, genbrug og kontrol af luftforurening og energieffektivitet. Sidste år var der 24.000 besøgende fra 53 forskellige lande og mere end 750 udstillere fra 25 lande.

Matchmaking, messe og B2B-møder
Udover IE EXPO indeholder Shanghai Denmark Water Days tilbud om matchmaking-dage med anerkendte kinesiske virksomheder og offentlige institutioner.

Under IWA-udstillingen i Korea sidste år fik DWTG kontakt til Jiangsu (Yixing) Institute. Jiangsu Institute er en stor offentlig satsning, der skal øge samarbejdet mellem kinesiske og udenlandske cleantech virksomheder. De tilbød at formidle matchmaking mellem kinesiske og danske virksomheder.

Derudover samarbejder DWTG med MidtNet og Udenrigsministeriets Innovationscenter i Shanghai om at lave workshops og B2B-møder i Shanghai.

På basis af den enkelte danske virksomheds profil vil der blive arrangeret B2B-møder med håb om et godt match mellem de to parter. Derudover er der tilbud om seminarer og workshops. Deltagerne i Shanghai Denmark Water Days kan frit vælge, hvor hvilke aktiviteter de gerne vil deltage i.

Medlemmer opfordrer til kinesisk vandnetværk
Undersøgelsen for Naturstyrelsen viste, at ca. 30 % af respondenterne allerede havde aktiviteter i Kina, men helt op til ca. 52 % var interesserede i at danne partnerskaber og eventuelt også konkrete demonstrationsprojekter sammen andre danske virksomheder i Kina.

DWTG overvejer pt. mulighederne for at oprette et netværk for danske leverandører i Kina, parallelt med vores vind- og marinenetværk, som hver har knap 50 medlemmer. Det skal give danske leverandører en chance for at mødes og diskutere udfordringerne ved det kinesiske marked samt udveksle erfaringer og gode råd.

”Taget i betragtning af at DWTG´s medlemmer har en stigende interesse for Kina, overvejer vi at oprette et parallelt netværk i Kina. Det ville kunne styrke danske virksomheders eksportmuligheder i Kina,” fortæller Ilse Korsvang.

For mere information se www.dk-water.dk eller kontakt

Ilse Korsvang

Danish Water Technology Group
Danish Export Association

Tlf. +45 86 81 38 88
Mail ilse.korsvang@dk-export.dk




Danish Export Association (Eksportforeningen)
Eksportens Hus
Lysbrohøjen 24
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35310118

Send til en kollega

0.031