23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Solfangerfelt sikrer fremtidig varmeforsyning

INDUSTRIVARME agerer nu også inden for solvarmebranchen. Dette sker som følge af det tilkøb af Hollensen Energy 2013 A/S, som INDUSTRIVARME foretog i januar 2013.

Dermed kan INDUSTRIVARME servicere både eksisterende samt nye kunder med endnu flere ydelser og holdbare løsninger.

KARUP VARMEVÆRK INVESTERER I SOLFANGERFELT
Karup Varmeværk er et moderne kraftvarmeværk, som leverer fjernvarme til forbrugerne i Karup. Varmeværket har nu valgt at investere i et solfangerfelt på 8.000 m2. Hollensen Energy 2013 A/S står for turnkey leverancen af solvarmecentral med pumper, varmevekslere, regulerings- og afspærringsventiler, ny styring og ny akkumuleringstank på 2.000 m2.

Karup Varmeværk er i forvejen godt bekendt med den høje kvalitet af udstyr fra Hollensen Energy, i og med der allerede er installeret diverse kedeludstyr fra Hollensen Energy på varmeværket. Derfor var det helt naturligt for Karup Varmeværk, at valget faldt på netop Hollensen Energy som leverandør af det nye solfangerfelt.

Projektet står til levering i juni 2013, hvorefter det forventes, at solfangerfeltet kan tages i brug og være med til at sikre den fremtidige varmeforsyning.

STOR ERFARING MED SOLVARMEANLÆG
Hollensen Energy har stor erfaring med opbygning af solvarmeanlæg, der både er optimeret til samprodukion, og som kan tilføre brugbar energi i både gråvejr og på de dage, hvor solens indstråling ikke er stor.

Hollensen Energy 2013 A/S er turnkey leverandør af anerkendte solfangerpaneler, som er bygget op omkring virksomhedens egne styrings- og designprincipper. Dette sikrer ikke blot fleksibilitet i produktionsformen, men også højest mulige virkningsgrader således varmeproduktionen holdes på lavest mulige omkostninger.

Verdo
Agerskellet 7
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25481968

Send til en kollega

0.032