23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny profilkapsling med coole egenskaber

Produktnyheden Filotec er en profilkapsling i aluminium, som byder på egenskaber, der er særde-les cool og desuden er velegnet til en lang række af anvendelsesmuligheder.

Eegholms leverandør af kapslinger, Bopla, præsenterer en ny profilkapsling-serie ved navn Filotec.
Den funktionelle Filotec kapsling kan fås i mange varianter. Hele 78 standardkapslinger bestående af 4 byggebredder, 2-3 byggehøjder, 3 varianter og forskellige standardlængder.

Ligeledes tilbyder kvalitetskapslingen Filotec, rigeligt med plads til montering af kabelforskruninger, connectorer og andre komponenter.

Cool og alsidig
Tre forskellige varianter gør Filotec særdeles alsidig. Udover den klassiske profilvariant med et forsænket område, der er velegnet til frontfolier eller folietastaturer, fås den også med formede vægflanger samt en variant med køleribbe-profil.

Sidst nævnte er på grund af de udvendige køleribber perfekt til applikationer, hvor opståede varme skal afledes. Filotec kapslingen sikrer dermed en effektiv varmeafledning og forhindrer overophedning og forebygger således mulig svigt af applikationen.

Tekniske data
* Beskyttelsesklasse IP 40/DIN EN 60529
* Låg i anodiserede aluminium
* Materiale: Al Mg Si 0,5 anodiseret

Yderligere informationer
Kontakt Jørgen M. Lund på telefon 73 12 12 66 eller send en mail på jml@eegholm.dk samt se mere omkring Boplas brede produktprogram via www.eegholm.dk.

Eegholm A/S
Grundtvigs Allé 165-169
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43520318

Kontaktperson

UD
Ulla Damhøj
Marketingansvalig
+45 27103754 usc@eegholm.dk

Send til en kollega

0.047