23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Sikker krydsning af jernbaneoverskæringer

Det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti sørger for sikker drift af advarselssystemer ved jernbaneoverskæringer.

Et nyt, optisk advarselssystem bestående af signalanlæg og lysstriber hjælper med at øge fodgængernes sikkerhed ved jernbaneoverskæringer i byområder. Pilz-teknologien anvendes de steder, hvor risikoen for ulykker er størst – i dette tilfælde er der tale om det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti.

Jernbaneoverskæringer udgør en stor risiko

Ulykker opstår oftest ved jernbaneoverskæringer og stoppesteder, når trafikanter er uopmærksommme og f.eks. overser advarselssignaler fra signalanlæg, enten på grund af at det er mørkt, eller fordi de har deres blik rettet mod jorden. probitron GmbH har udviklet et advarselssystem med den egnede sikringsteknik, hvormed ulykkesrisikoen kan reduceres betydeligt.

Det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti overvåger advarselssystem

Advarselssystemet angiver farer ved hjælp af lysstriber langs jorden ved overskæringerne: Når et tog nærmer sig, blinker lysstriberne. For at kunne sikre at advarselssystemet fungerer pålideligt, skal frem for alt lysstribernes funktion ved jorden overvåges permanent på en fejlsikker måde. Til dette formål og til tilslutning af lyssignalanlægget til styringen anvendes vores frit konfigurerbare styringssystem PNOZmulti.

Sådan sikres det, at det optiske advarselssystem altid er til rådighed

Styringssystemets redundante opbygning og de komfortable diagnose- og styringsinformationer sørger for en sikker drift af det optiske advarselssystem. Lyssignalanlæggets centrale styringsenhed er koblet til det konfigurerbare styringssystem PNOZmulti og kan på denne måde reagere omgående, hvis der opstår fejl eller udfald i advarselssystemets komponenter eller i advarselslamperne.

Yderligere oplysninger:

De konfigurerbare styringssystemer PNOZmulti »


Følg Pilz på Twitter, Facebook og YouTube !

Twitter: http://twitter.com/pilzdk
YouTube: http://www.youtube.com/pilzdk
Facebook: http://www.facebook.com/pilzdk

Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25D
6400 Sønderborg
Sønderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19704483

Kontaktperson

Mike Milther Uppdal
Marketingkoordinator
+45 74436332 m.uppdal@pilz.dk

Send til en kollega

0.047